DOMO DO151A luchtkoeler

DOMO DO151A luchtkoeler

Hou je het tijdens de warme zomerdagen ook vaak niet uit op kantoor? Vind je nergens een plekje waar het aangenaam vertoeven is en waar je wat kunt afkoelen en bekomen van die grote hitte? Probeer dan eens een de DOMO DO151A, de luchtkoeler die je kan voorzien van een deugddoende, koude wind in jouw persoonlijke ruimte.

DOMO DO151A overzicht

DOMO DO151A luchtkoelerDe DOMO DO151A is een luchtkoeler die geschikt is voor ruimtes tot maximaal 20 vierkante meter. Het toestel heeft ook nog een tweede functie. Naast het verkoelen van de lucht kan deze air cooler namelijk ook perfect gebruikt worden om de lucht te filteren. Het toestel kan zowel geuren en stofdeeltjes als pollen, huisstofmijt, microben en allergenen uit de opgezogen lucht filteren. Dit zorgt ervoor de gefilterde uitgeblazen lucht veel schoner en zuiverder is.

Door de sterke, maar goed zwenkbare wielen verplaats je de mobiele klimaatbeheersing in een mum van tijd naar een andere ruimte. Je hebt dus aan één toestel ruim voldoende om overal waar je gaat en staat van een verkoelende bries in jouw persoonlijke ruimte te genieten. Bovendien is de DOMO DO151A enorm zuinig in gebruik, zeker in vergelijking met de energieslorpende airconditioningsystemen. Het toestel zal niet de temperatuur in de volledige ruimte doen dalen, daar is het ook niet voor gemaakt. Het effect van de mobiele aircooler ligt hem in de koude, vochtige lucht die het toestel uitblaast en een verkwikkend gevoel geeft wanneer het langs je warme huid waait.

In de doos

  • DOMO DO151A air cooler
  • 2 koelelementen
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de DOMO DO151A

De DOMO DO151A is werkelijk simpel in gebruik. Je legt een koelelement in het toestel, vult het reservoir met koud water, zet het toestel aan en klaar! Het toestel voorziet je meteen van frisse lucht. Ook onderhouden is niet moeilijk. De buitenzijde van deze lucht koeler was je voorzichtig af met een vochtige doek. Gebruik hierbij niet te veel water zodat je geen beschadiging veroorzaakt aan de mechaniek. Het kan geen kwaad om een gewoon schoonmaakmiddel te gebruiken. Vermijd wel schuurmiddelen of chemische producten om het apparaat te reinigen, want dit kan je toestel ernstig beschadigen.

Voor- en nadelen van de DOMO DO151A

Het waterreservoir moet om de drie maanden geledigd worden. De manier waarop dit moet gebeuren is nogal omslachtig en onhandig. Hou ook het waterpeil in het oog, want wanneer dit te laag komt te staan, zal de mobiele luchtkoeler van DOMO wat meer lawaai produceren. Groot voordeel is het feit dat de DOMO DO151A mobiel is en het met gemak naar andere ruimtes verhuisd kan worden. Je kan dus de kamers afwisselend gaan verkoelen.

Conclusie

Dit is een goed werkend toestel, met een uitstekende prijs/kwaliteit. Het apparaat geeft een goed voelbaar effect op warme zomerdagen. Bovendien kan hij ook gebruikt worden als luchtreiniger, waardoor het toestel dus ook gebruikt kan worden in andere seizoenen.