De’Longhi TRRS1225 oliegevulde radiator

De’Longhi TRRS1225 oliegevulde radiator

Vaak is onze centrale verwarming voldoende om het gehele huis van de juiste temperatuur te kunnen voorzien. Echter heb je lang niet overal voldoende radiatoren hangen en in sommige delen van de woning zijn ze wellicht helemaal niet aanwezig. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de garage of zelfs het tuinhuisje. Niets is dan zo eenvoudig om een goede mobiele verwarmer neer te kunnen zetten om toch voldoende warmte te verkrijgen. Een van de mobiele verwarmers die je dan aan kunt schaffen is de De’Longhi TRRS1225. Na deze aankoop ga je het nooit meer koud krijgen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

De’Longhi TRRS1225 mobiele verwarmingDe'Longhi TRRS1225 oliegevulde radiator

De De’Longhi TRRS1225 oliekachel is een geschikte oplossing voor ruimtes tot 29 vierkante meter. De mobiele verwarmer heeft namelijk een vermogen van 2500 Watt, waardoor het snel opgewarmd is zodra je de radiator aangezet hebt. Het verwarmingselement dat in dit apparaat zit, zorgt er niet alleen voor dat er binnen een korte tijd een aangename temperatuur komt, maar ook dat het voor langere tijd vastgehouden wordt. Je hoeft hiervoor alleen nog maar de gewenste temperatuur in te stellen, waarna je er geen omkijken meer naar hebt. Aan het einde van de dag berg je de mobiele verwarmer gewoon weer op dankzij het compacte design.

In de doos

  • De’Longhi TRRS1225
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de De’Longhi TRRS1225

Kijkend naar de bediening van het klimaatbeheerssysteem voor thuis, kun je concluderen dat je niet veel kennis van technologie nodig hebt om het apparaat in gebruik te nemen. Zodra je de mobiele verwarmer een plek in huis hebt gegeven en de stekker in het stopcontact zit, hoef je namelijk alleen nog maar aan de knoppen te draaien. Hiermee kun je een van de warmtestanden inschakelen en de gewenste temperatuur instellen. De olieradiator zal dan binnen een korte tijd de ruimte in zijn geheel verwarmd hebben. Voor het onderhoud is een stofdoek meer dan voldoende. Nadat het stof eraf is, kun je hem in de kast plaatsen voor later gebruik.

Voor- en nadelen van de De’Longhi TRRS1225

De De’Longhi TRRS1225 oliegevulde radiator is voorzien van een nieuw design, waarmee een verhoogde stralingswarmte wordt gerealiseerd. Hierdoor kun je binnen een kort tijdsbestek de gewenste temperatuur hebben bereikt en wordt deze ook direct vastgehouden. Hiermee heb je dus altijd voldoende comfort tijdens jouw werkzaamheden. De regelbare thermostaat draagt hier ook een steentje aan bij. Ook kun je het apparaat eenvoudig verplaatsen door middel van het handvat en de zwenkwieltjes. Er is hierdoor weinig kracht nodig. Houd er wel rekening mee dat je de mobiele kachel weer uitschakelt naar verbruik. Dit zal namelijk niet automatisch gebeuren.

Conclusie

Voor de prijs waarvoor de De’Longhi TRRS1225 olie kachel aangeschaft kan worden ben je van alle gemakken voorzien. Je kunt er veel instellingen op plaatsen, waardoor je snel de warmte in huis hebt gehaald. Echter is het design niet direct een goede keuze wanneer je deze een onderdeel wilt maken van het interieur. Het hoeft ook niet storend te zijn. Afhankelijk van jouw wensen en eisen zou het daarom kunnen zijn dat je met behulp van deze investering een goede keuze hebt gemaakt en de aangename temperatuur ook in de gemiddelde en kleine ruimtes van de woning gerealiseerd kan worden.