De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger

De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger

Minder vocht, geen schimmel en daarbij ook minder stof in huis. Normaal gebruik je hier meerdere apparaten voor. Na het kopen van een luchtontvochtiger kom je erachter dat je het al die tijd verkeerd hebt gedaan. De De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger onttrekt het vocht aan de woning en kan daarbij ook direct de stofdeeltjes aantrekken. Hierdoor heb je iedere ruimte in de woning binnen een korte tijd weer tot een aangename omgeving gebracht en kun je alleen nog maar gaan genieten. Voordat je de investering maakt, moet je precies weten wat deze ontvochtiger van DeLonghi voor jou kan doen en welke voordelen deze met zich meebrengt.

De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216FDeLonghi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger

De De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F is een moderne lucht ontvochtiger die ruimtes tot maximaal 30 vierkante meter kan ontvochtigen. Er wordt hiervoor tot 16 liter per dag aan de woning onttrokken, welke opgevangen wordt in een waterreservoir. Deze is 2,1 liter, wat jou de gelegenheid geeft om een tijd lang geen omkijken naar het apparaat te hebben. Daarbij kun je direct de wasdroogfunctie aanzetten, wat ervoor zorgt dat jouw wasgoed nog sneller droog is. Als je het apparaat alleen maar op dezelfde plaats laat staan, dan kun je de bijgeleverde afvoerslang aansluiten.

In de doos

  • De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F
  • Handleiding
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F

De bediening van de het klimaatbeheersingssysteem voor in huis is eenvoudig. Je zet hem op de juiste plaats en laat deze geheel zijn werk doen. Bedenk dan zelf of je gebruik gaat maken van het waterreservoir of dat je de afvoerslang eraan vastzet. Als je de slang eraan vasthangt, kun je deze niet zomaar meer verplaatsen. Echter kun je wel altijd goed aan de stoffilter, waardoor je deze eenvoudig schoon kunt maken. Deze schoonmaak is belangrijk om de luchtontvochtiger altijd van alle gemakken te voorzien.

Voor- en nadelen van de De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F

Een van de voordelen van de De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F is dat je deze ook in koude ruimtes kunt gebruiken. De lucht ontvochtiger is namelijk voorzien van een elektronische antivorst thermostaat. Daarnaast heb je een dubbel afvoersysteem bij de hand. Je hoeft het vocht namelijk niet alleen in het waterreservoir op te vangen, maar kunt deze ook aansluiten op de afvoer. Dit kan jou wellicht helpen. Het reservoir is namelijk heel klein, waardoor je hem vaak zou moeten legen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het apparaat te verplaatsen wanneer jij dit nodig vindt.

Conclusie

Wil je een flexibel afvoersysteem en een klimaatsysteem welke er zeer mooi uitziet? Dan is dit misschien wel de beste luchtontvochtiger voor jou! Als je de De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F hebt aangeschaft, wordt jouw woonkamer weer vrij van vocht. Daarbij hoef je weinig te doen om dit te kunnen realiseren. Het juiste binnenklimaat kun je met slechts enkele instellingen bereiken, waarbij je alleen nog maar hoeft te genieten. Je gaat merken dat je weer vrij kunt ademen en de schimmels geen kans krijgen om zich een weg te banen in jouw huis. Na het doen van deze aankoop, hoef je nergens meer spijt van te hebben en heb je ook geen omkijken meer naar jouw wasgoed.