De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX210 luchtontvochtiger

De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX210 luchtontvochtiger

Een luchtontvochtiger helpt jou in alle mogelijke manieren om van de vochtproblemen af te komen. Veel ontvochtigers kunnen daarnaast de ruimte ook voorzien van schone lucht, waardoor je altijd een goed binnenklimaat hebt. Dit kan lastig zijn zonder de juiste investering. Je kunt dan gaan kijken naar de De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX210 luchtontvochtiger. Wanneer je deze investering hebt gemaakt, ben je bij De’Longhi te allen tijde verzekerd van het beste eindresultaat en is het alleen nog maar genieten van de frisse lucht. Jouw ademhaling zal direct weer vooruitgaan en je bent van het vocht af met dit klimaatsysteem voor thuis.

De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX210DeLonghi Tasciugo AriaDry DEX210 luchtontvochtiger

De De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX210 is een lucht ontvochtiger voor ruimtes van maximaal 50 kubieke meter. Hiervoor wordt maximaal 10 liter vocht per dag aan de ruimte onttrokken. Je moet dan wel zorgen dat je de luchtontvochtiger op de juiste plaats zet. Dit kun je doen door middel van de handvatten. Dankzij de stoffilter wordt ook direct de het stof uit de lucht gehaald, waardoor je een nog beter binnenklimaat kunt hebben. Zelfs in de ruimtes waar de temperaturen vaak dalen tot een minimum. Zo kun je overal in huis genieten van de droge lucht en een stofvrij huis.

In de doos

  • De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX210
  • Handleiding
  • Afvoersysteem

Bediening en onderhoud van de De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX210

Deze De’Longhi ontvochtiger is te verplaatsen door middel van het handvat. Wanneer je dit gedaan hebt moet je de ontvochtiger van stroom voorzien en kun je nog bepalen of je met het waterreservoir of een afvoerslang gaat werken. Ook stel je in of je gebruik wilt maken van de dag- of nachtstand. Zo voorkom je dat er te veel geluid wordt afgegeven. Vergeet niet om het waterreservoir eens in de zoveel tijd leeg te maken, zodat het apparaat zijn werk kan blijven doen. Ook moet je hem weer uitschakelen na gebruik, zodat de energierekening niet onnodig omhooggaat.

Voor- en nadelen van de De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX210

De De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX210 is een van de luchtontvochtigers waar je een nachtstand in kunt schakelen. Deze stand inschakelen zorgt ervoor dat je ook gedurende de nacht de ruimte kunt ontvochtigen zonder dat je last gaat krijgen van het geluid. Tevens kun je het jezelf eenvoudig maken door een afvoerslang te koppelen aan de luchtontvochtiger, zodat je een constante ontvochtiging kunt hebben van jouw woning. Je bent hierdoor van alle gemakken voorzien. Ondanks de stille stand kan het wel voorkomen dat je de lucht ontvochtiger gaat horen. Houd er daarom toch rekening mee tijdens de aanschaf.

Conclusie

De De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX210 is een van de beste luchtontvochtigers die je aan kunt schaffen. Deze wordt namelijk geleverd met een dubbel afvoersysteem, waardoor je direct kunt genieten van een goed binnenklimaat. Je kunt hem echter ook als mobiele ontvochtiger gebruiken door het waterreservoir te gebruiken. Hierdoor ben je altijd van alle gemakken voorzien en bepaal je zelf wat er mogelijk is in jouw woning. Na de investering hoef je daarom nooit meer uit te kijken naar een ander apparaat.