De’Longhi Pinguino PAC CN92 SILENT mobiele airco

De’Longhi Pinguino PAC CN92 SILENT mobiele airco

Tijdens de warme zomermaanden zit je niet te wachten op hoge temperaturen in jouw woning. Ook kun je jouw woning niet goed ventileren, omdat er warmte via het raam naar binnen komt. Iedere ruimte apart verkoelen moet daarom door middel van andere apparaten gebeuren. Zo kun je verschillende klimaatbeheerssystemen aanschaffen die al het werk voor jou doen, maar je kunt ook gaan voor de De’Longhi Pinguino PAC CN92 SILENT. Deze mobiele airco voorziet jou van de temperatuur die jij nodig hebt om goed in huis te kunnen leven, zonder veel geld uit te hoeven geven.

De’Longhi Pinguino PAC CN92 SILENT overzicht

DeLonghi Pinguino PAC CN92 SILENT mobiele aircoDe De’Longhi Pinguino PAC CN92 SILENT is een mobiele airco die een groot vermogen heeft. Je hebt namelijk een koelvermogen van 10.000 BTU tot je beschikking. Hiermee kun je ruimtes tot 33 vierkante meter verkoelen, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. De mobiele airco hoeft namelijk alleen maar op zijn plek gezet te worden en door middel van het display of de afstandsbediening in de juiste stand te worden gezet. Ook hoef je niet bang te zijn voor veel geluid. Op de hoogste stand is het namelijk maar 62 decibel.

Deze De’Longhi mobiele airconditioner kent drie warmtestanden, welke in te stellen zijn. Ook kun je een timer aanzetten, zodat de mobiele airco automatisch uitschakelt. Zo voorkom je dat je meer energie verbruikt dan nodig is. Om je van alle comfort te voorzien heb je een LCD-scherm waarop je alle standen af kunt lezen. Het is hierdoor eenvoudiger om de instellingen te plaatsen. Na de warme zomermaanden berg je de mobiele airco weer op in de kast en is het wachten tot de koude maanden voorbij zijn.

In de doos

  • De’Longhi Pinguino PAC CN92 SILENT
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de De’Longhi Pinguino PAC CN92 SILENT

De De’Longhi Pinguino PAC CN92 SILENT kan bediend worden door middel van het LCD-display. Dit display is eenvoudig af te lezen, waardoor de instellingen niet fout kunnen gaan. Ook kun je vanaf een afstand de standen inschakelen met de afstandsbediening. Hierdoor hoef je niet meer op te staan en is het puur genieten. Het enige wat dan nog rest is het onderhoud. De filter moet regelmatig schoongemaakt worden om geen stof in huis te krijgen. Ook vangt deze betaalbare airco vocht op, waardoor de condens afgevoerd moet worden met de aftapkraan.

Voor- en nadelen van de Pinguino PAC CN92 SILENT

Dit model mobiele airconditioning kent enkele voor- en nadelen. De voordelen hebben voornamelijk te maken met de eenvoud van het apparaat. Je kunt met de afstandsbediening de warmtestanden inschakelen en tevens de ontvochtiger laten werken. Dit gebeurt te allen tijde in stilte. Het nadeel van deze mobiele airco is het ontbreken van de verwarmingsfunctie. In tegenstelling tot veel andere modellen moet je daarom in de wintermaanden gewoon de verwarming aanzetten.

Conclusie

Als je op zoek bent naar verkoeling in jouw woning, dan is de De’Longhi Pinguino PAC CN92 SILENT jouw beste vriend. Deze mobiele airco kun je overal in huis plaatsen, zonder dat het afbreuk doet aan het interieur. Het strakke design laat hem bijna niet opvallen en middels de wielen kun je hem eenvoudig verplaatsen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is genieten van de frisse lucht die de woning binnen komt en de ontvochtiging van de ruimte zodat het klamme gevoel weggaat. Voor een laag bedrag heb je altijd de beste oplossing tot je beschikking.