De’Longhi PAC N82 ECO mobiele airco

De’Longhi PAC N82 ECO mobiele airco

De De’Longhi PAC N82 ECO is de uitkomst in de warme zomermaanden. De mobiele airco is compact genoeg voor de kleinere ruimtes en kent meerdere standen om de gewenste temperatuur te kunnen bereiken. Daarbij heb je direct een ontvochtiger in huis via hetzelfde apparaat en kun je hem op ventilatie zetten zodat je nog meer frisse wind langs jouw lichaam voelt. Hiervoor hoef je ook niet veel geld neer te tellen, waardoor je zelfs met een krap budget kunt gaan genieten van dit klimaatsysteem voor in huis.

De’Longhi PAC N82 ECO overzicht

DeLonghi PAC N82 mobiele aircoDe De’Longhi PAC N82 ECO is een van de geruisloze en beste mobiele airco’s die op de merkt verschenen zijn. Dit maakt het mogelijk om ook in de nachtelijke uren te genieten van de frisse lucht. Je zult hierbij niet gestoord worden tijdens jouw nachtrust. Tijdens het koelen van de ruimte wordt direct tot wel 31 vierkante meter vocht verwijderd. Daarnaast kun je tot wel 32 liter vocht met de ontvochtigingsfunctie verwijderen. Zo heb je altijd een goed binnenklimaat en zal de ruimte ook met de warmte niet klam aanvoelen.

Deze mobiele airco van De’Longhi kent drie verschillende ventilatiesnelheden, een digitale timer van 12 uur en een thermostaat. Je kunt met het soft touch controlepaneel alle standen inschakelen of gebruikt hier de infrarood afstandsbediening voor, zodat je niet meer op hoeft te staan. Het is dan alleen nog een kwestie van de mobiele airco op de juiste plaats zetten door middel van het handvat en de wielen en de afvoerslang uit het raam hangen, zodat je kunt gaan genieten.

In de doos

  • De’Longhi PAC N82 ECO
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de De’Longhi PAC N82 ECO

Voordat je aan de slag gaat met de De’Longhi PAC N82 ECO airconditioner moet je deze op de juiste plaats zetten en de afvoerslang uit het raam hangen om de warme lucht af te kunnen voeren. Door middel van de afstandsbediening of het paneel op de mobiele airco kun je alles instellen, waarna het alleen nog maar kunt genieten. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de filter schoonmaken door deze eruit te halen en middels de aftapkraan de condens weg te halen om de ontvochtiging te kunnen hervatten.

Voor- en nadelen van de De’Longhi PAC N82 ECO

De PAC N82 ECO kent als groot voordeel dat deze niet alleen als airco gebruikt kan worden. Je hebt namelijk ook gelijk een ventilator en ontvochtiger in huis. De hoge capaciteit zorgt ervoor dat je de grotere ruimtes tot 31 vierkante meter van het beste binnenklimaat kunt voorzien. Daarbij is de mobiele airco eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen maar de instellingen door te geven aan de airco en deze begint te werken. De grootste ruimtes kunnen echter niet gekoeld worden door dit apparaat.

Conclusie

Wil je een mobiele airco kopen die geen geluid maakt en daarom in de nacht gebruikt kan worden om een ruimte te verkoelen, dan is de De’Longhi PAC N82 ECO de beste keuze. Deze mobiele airco maakt namelijk vrijwel geen geluid, waardoor je niet wakker gemaakt wordt. In de slaapkamer komt deze daarom goed tot zijn recht. Ook ben je van zoveel eenvoud voorzien, dat het een onmisbaar apparaat wordt in de warme zomermaanden.