De’Longhi mobiele airco's

Een mobiele airco

verkoelt & ontvochtigt

De’Longhi mobiele airco’s – Voor iedere ruimte een eigen model

Een lange lijst van mobiele airco’s heeft ook een aantal modellen van De’Longhi nodig. Deze fabrikant is daarom ook bij veel verschillende aanbieders terug te vinden. Het is daarom niet zo vreemd dat er ook meerdere modellen te vinden zijn. Wil je graag in je woning klimaatbeheersing welke je tussen meerdere ruimtes kunt verplaatsen? Afhankelijk van wat jij wilt, kun je alle kanten op. Het voornaamste doel van de airconditioning is om de ruimte van koele lucht te voorzien. Als je dan naar een andere ruimte moet verplaatsen vanwege je werkzaamheden kun je de mobiele airco met je meenemen. De wieltjes onder het apparaat maken dit nog eens extra eenvoudig.

De’Longhi mobiele airco’s

DeLonghi mobiele airco (Pinguino PAC EX100)De’Longhi maakt mobiele airco’s die altijd energiezuinig zijn. Met energielabel A+ heb je aan het einde van het jaar geen hoge energierekening, terwijl je de airco wel optimaal gebruikt kan gaan worden. Hiervoor is voldoende koelvermogen beschikbaar om zowel kleine als grotere oppervlakten te kunnen verkoelen. Als je bijvoorbeeld naar de PAC CN92 SILENT gaat kijken dan kun je tot maximaal 33 vierkante meter gaan. Bij deze airconditioner kun je profiteren van een vermogen van 10.000 BTU en zal er zelfs op de hoogste stand weinig geluid uit komen.

Ook de PAC N77 ECO mobiele airco behoort tot de mogelijkheden. Deze verkoelt ruimtes tot 27 vierkante meter. In tegenstelling tot het eerdergenoemde model heb je echter wel een lager koelvermogen tot je beschikking. Je moet daarom goed bekijken in welke ruimte in de woning deze het beste tot zijn recht gaat komen. Bij dit model heb je tevens de mogelijkheid om de temperatuur naar wens in te stellen en kun je de luchtvochtigheid in huis naar beneden halen. Het wordt hierdoor altijd aangenaam in huis en je kunt je werkzaamheden zonder veel zweetdruppels uitvoeren. Ben je op zoek naar misschien wel de beste mobiele airco van De’Longhi welke ook nog eens energiezuinig is? Kijk dan eens naar de De’Longhi PAC N82.

Wat zijn de voordelen van De’Longhi mobiele airco’s?

De redelijk goedkope mobiele airconditioners van De’Longhi kennen als grootste voordeel dat deze energiezuinig zijn. Het energielabel maakt het namelijk aantrekkelijk om de airconditioner in de warme maanden vol aan te zetten. De investering die je maakt bij de aankoop – er hangt immers een aardig prijskaartje aan deze airco – verdien je uiteindelijk terug bij de jaarafrekening. Je hoeft daarom ook niet bang te zijn om de mobiele airco in de late avonduren in de slaapkamer te zetten om hier de ruimte te verkoelen en daarbij toch te genieten van je nachtrust.

Een ander voordeel van een De’Longhi mobiele airco is de compactheid van het apparaat. De afmetingen en het slanke formaat maken het mogelijk om de airco ook in kleinere ruimtes te kunnen plaatsen. Je moet dan wel goed opletten dat je de juiste stand instelt. Het kan namelijk al snel zijn dat er te veel lucht het huis in wordt geblazen als de airco geschikt is voor de grotere ruimtes. Er zijn in ieder geval voldoende modellen te vinden waardoor je altijd een goede variant voor je eigen woning aan kunt schaffen en daarbij volop kunt genieten van het beste binnenklimaat.

Hoe werkt een De’Longhi mobiele airco?

Een De’Longhi airconditioning op wieltjes is heel eenvoudig in gebruik. Welk model je ook aanschaft, je kunt hem eenvoudig ergens in de ruimte plaatsen. Het enige wat je dan nodig hebt is een stopcontact en een raam of deur om de afvoerslang naar buiten te hangen. Zodra je de stekker in het stopcontact hebt gedaan, kun je de afvoerslang naar buiten hangen. Daarna is het alleen nog een kwestie van de knoppen indrukken op het apparaat zelf of door middel van de afstandsbediening zodat de airco zijn werk kan gaan doen.

Ook is het van belang dat je de juiste stand gaat instellen. Deze stand zorgt er immers voor dat je de juiste temperatuur in huis krijgt en dat je zelfs de luchtvochtigheid naar beneden kunt halen. Als je uiteindelijk klaar bent met het verkoelen van de ruimte en overal in huis de goede temperatuur hebt, kun je de airco eenvoudig opbergen door de slang weer in te schuiven en de airconditioner naar de kast te verplaatsen. Doordat de afmetingen in het voordeel werken, kan deze zelfs in een kleine opbergkast geplaatst worden.

Speciale functies van een De’Longhi mobiele airco

Als speciale functie heeft een mobiele airco van De’Longhi voornamelijk de regeling van de temperatuur en luchtvochtigheid. Iedere ruimte is voldoende af te koelen, waardoor de zomermaanden makkelijker door te komen zijn. De ontvochtiging wordt hierbij niet automatisch doorgevoerd. Je moet namelijk zelf de stand hiervoor instellen. Maar ook deze stand kan tot een speciale functie worden gerekend. Je hebt immers alles in een apparaat zitten, waardoor je nooit meerdere machines aan hoeft te schaffen. Wil je liever alleen een ontvochtiger, dan kun je eens kijken naar een De’Longhi luchtontvochtiger.

De’Longhi mobiele airconditioning

  • Energiezuinige apparaten voor in huis of op kantoor
  • Een meegeleverde afstandsbediening
  • Zowel kleine als grote ruimtes krijgen verkoeling