De’Longhi HSX2320 convectorkachel

De’Longhi HSX2320 convectorkachel

De’Longhi staat erom bekend om voor een redelijke prijs toch hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren. Je kunt daarom verschillende huishoudelijke apparaten aanschaffen zonder hier veel geld aan kwijt te hoeven zijn. Te denken valt aan De’Longhi luchtontvochtigers en mobiele airco’s. Zo ook bij de mobiele verwarmers die de fabrikant in het assortiment heeft opgenomen. Een van de modellen die hierbij te vinden is, is de De’Longhi HSX2320 convector kachel. Dit model kan de gemiddelde ruimtes verwarmen, zonder dat je er veel omkijken naar hebt. Als je op zoek bent naar een nieuwe mobiele verwarming is dit model eentje om mee te nemen in jouw overweging bij de aanschaf.

De’Longhi HSX2320 mobiele verwarmingDe'Longhi HSX2320 convectorkachel

De De’Longhi HSX2320 is een stille mobiele verwarmer die ruimtes tot 60 kubieke meter kan verwarmen. Hiervoor is een vermogen van 2000 Watt beschikbaar. Je kunt veel instellingen plaatsen, doordat onder andere de temperatuur te regelen is. Het compacte design draagt er ook een steentje aan bij. Je kunt hem namelijk op alle mogelijke plaatsen neerzetten, zolang er maar een stopcontact in de buurt te vinden is. Vanwege de eenvoud kun je op een gemakkelijke manier de gewenste temperatuur verkrijgen, zonder dat je er veel kennis van technische apparaten voor hoeft te hebben.

In de doos

  • De’Longhi HSX2320
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de De’Longhi HSX2320

De De’Longhi mobiele verwarming is eenvoudig te bedienen. Je hebt namelijk weinig functies. Wanneer je het apparaat op de juiste plaats in huis hebt geplaatst hoef je alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en een van de warmtestanden in te stellen. Je kunt hierbij kiezen uit 800, 1200 en 2000 Watt. Ook kun je met behulp van de regelbare thermostaat de gewenste temperatuur instellen. Daarna hoef je er eigenlijk niets meer aan te doen. Pas wanneer je vindt dat de goede temperatuur bereikt is, zet je het apparaat weer uit en kun je deze eventueel ook weer opbergen in de kast.

Voor- en nadelen van de De’Longhi HSX2320

Een van de voordelen van de De’Longhi HSX2320 convector kachel is dat deze weinig geluid maakt. Je kunt hem daarom overal neerzetten zonder er last van te hebben. Hierdoor kan het zelfs een goede oplossing zijn voor wanneer je gaat slapen. Echter zit er geen timer op. Om hoge energiekosten en gevaren te voorkomen wordt dit daarom niet aangeraden. Een ander voordeel is de eenvoud. De knoppen zitten overzichtelijk bij elkaar, waardoor de instellingen snel te plaatsen zijn en je kunt gaan genieten van de warmte die de ruimte in geblazen wordt en dankzij de dubbele isolatie zal de warmte ook beter vastgehouden worden.

Conclusie

De De’Longhi HSX2320 kachel is een goed klimaatbeheerssysteem om even snel een ruimte mee te verwarmen. Je hebt de instellingen snel geplaatst met de knoppen aan de zijkant van het apparaat en het is een lichtgewicht dat eenvoudig te verplaatsen is. Echter is de mobiele verwarming geen geschikte oplossing voor in de slaapkamer. Er is geen timer op te vinden, waardoor het apparaat de gehele nacht aan blijft staan. Je moet daarom eerst goed bekijken waarvoor je de verwarmer aan wilt schaffen. Wanneer het voornamelijk is voor tijdens jouw werkzaamheden, dan is dit zeker een goede investering.