ComfortPlus AM-12H mobiele airco

ComfortPlus AM-12H mobiele airco

Tijdens de warme zomermaanden de verkoeling binnenshuis opzoeken is niet eenvoudig. Je kunt het huis namelijk niet optimaal ventileren, waardoor de temperaturen hoog op kunnen lopen. De werkzaamheden gaan hierdoor al snel stilliggen en je gaat achterlopen. De ComfortPlus AM-12H mobiele airco kan dan een goede uitkomst bieden. Deze klimatiseringssysteem voor thuis kun je verplaatsen naar iedere ruimte, zodat je binnen een korte tijd de gewenste temperatuur bereikt hebt. Hierdoor kun je alle werkzaamheden weer hervatten en de zomer door komen.

ComfortPlus AM-12H overzicht

ComfortPlus AM-12H mobiele aircoDe ComfortPlus AM-12H is een mobiele airconditioner die meer kan dan alleen jouw woning verkoelen. Door middel van de afstandsbediening kun je namelijk ook de ruimte verwarmen en ventileren. Zo kun je niet alleen de ruimte verkoelen in de zomer, maar ook de warmte opzoeken als de temperaturen buiten tot het vriespunt dalen. Hiervoor is een koelvermogen van 12000 BTU beschikbaar, wat neerkomt op een ruimte van 30 vierkante meter. Zelfs de grootste slaapkamer is binnen een korte tijd warm of koud.

Het verrijdbare klimatiseringssysteem maakt vrijwel geen geluid. In de hoogste stand komt er een geluidsniveau van 54 decibel uit. Dit zal jou tijdens het slapen niet storen. Het enige waar je wel op moet letten is de condens die opgevangen wordt tijdens het verkoelen en ontvochtigen. Je zult daarom de condensafvoer regelmatig moeten legen om nog het juiste resultaat te behalen. Daarna is het alleen nog een kwestie van een van de standen inschakelen door middel van de afstandsbediening.

In de doos

  • ComfortPlus AM-12H
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de ComfortPlus AM-12H

De AM-12H wordt bediend door een afstandsbediening. Dit zorgt ervoor dat je niet meer op hoeft te staan om de verkoelings- of verwarmingsstand in te schakelen. Ook de luchtontvochtiging is hierop terug te vinden. Je kunt hierdoor altijd genieten van de lucht die de mobiele airco produceert, zonder moeite te hoeven doen. Het enige onderhoud wat je daarna nog hebt, is de stoffilter schoonmaken en de condens verwijderen met de aftapkraan.

Voor- en nadelen van de ComfortPlus mobiele airco

Aan voordelen geen gebrek bij de ComfortPlus mobiele airco. De mobiele airco op wieltjes is een van de meest geruisloze airco’s die er te vinden is op de markt. Hierdoor kun je het apparaat ook tijdens jouw nachtrust aan laten staan. Daarnaast is het een energiezuinig apparaat, welke voorzien is van energielabel A. De soepele wielen laten jou de mobiele airco verplaatsen naar een ruimte die jij verkoeld wilt hebben. Als nadeel zou je de afmetingen kunnen benoemen.

Conclusie

De ComfortPlus AM-12H is een goede mobiele airconditioning voor de gemiddelde woonkamers. Doordat je de standen met de afstandsbediening in kunt stellen, kun je met jouw voeten omhoog genieten van de frisse lucht in de zomer en de warmte in de winter. Het lage geluidsniveau maakt het mogelijk om met een frisse bries in slaap te vallen, waarna de airco automatisch uitschakelt als je de timer ingeschakeld hebt.