Comfort Line aircobreeze R290 mobiele airco

Comfort Line aircobreeze R290 mobiele airco

De Comfort Line aircobreeze R290 mobiele airco geeft jou alle gemakken tijdens de warme zomermaanden. Is het heel warm, dan voldoet een ventilator of luchtkoeler niet altijd. Deze mobiele airco kan jouw ruimtes namelijk eenvoudig verkoelen, waardoor je de warmte buitenshuis houdt en de werkzaamheden zonder problemen kunt hervatten. Je kunt hem eenvoudig verplaatsen middels het handvat en de soepele wielen, zodat geen enkele ruimte overgeslagen hoeft te worden. En gebruik je hem niet? Dan kun je hem in de kast plaatsen. Er zal hierdoor nooit een apparaat in huis blijven staan die je niet gebruikt.

Comfort Line aircobreeze R290 overzicht

Comfort Line aircobreeze R290 mobiele aircoDe Comfort Line aircobreeze R290 is een mobiele airco die niet schadelijk is voor het milieu. Niet alleen voldoet deze namelijk aan de eisen die op dit moment gelden, ook de toekomstige milieueisen zijn erin meegenomen. Er is namelijk ook een warmtepomp beschikbaar om het huis te kunnen verwarmen. De mobiele airconditioning verkoelt daarmee niet alleen in de zomer, maar verwarmd ook als de temperaturen buiten tot het vriespunt komen. Zo kun je de mobiele airco ook op zolder plaatsen als het nodig is. De airco gebruikt hierbij nooit veel energie. Met een energielabel A ben je verzekerd van een normale energierekening aan het einde van het jaar.

De Comfort Line aircobreeze R290 verkoelt met een koelvermogen van 1280 Watt. Hierbij kun je de temperaturen instellen tussen de 16 en 35 graden Celcius. Voor het verwarmen is een vermogen van 970 Watt beschikbaar. Hierdoor kun je al vanaf 5 graden Celcius verwarmen en heb je binnen een korte tijd weer een aangename temperatuur in huis. Ruimtes tot en met 39 vierkante meter zijn hiermee gebaad. Het enige wat je dan nog hebt, is het geluidsniveau van 64 decibel. Slapen kan hierdoor soms lastig zijn.

In de doos

  • Comfort Line aircobreeze R290
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Comfort Line aircobreeze R290

Het klimaatsysteem is te bedienen door middel van de afstandsbediening. Zodra je de mobiele airco op de juiste plaats hebt gezet en de afvoerslang uit het raam hebt gehangen, kun je aan de slag met het instellen van de temperatuur en de goede stand. Als je iets anders wilt, dan hoef je alleen maar opnieuw op een knop te duwen en je hebt weer een andere temperatuur. Aan het einde van de dag leeg je de condensbak door middel van het aftapkraantje en haal je het stof uit de filter.

Voor- en nadelen van de Comfort Line aircobreeze R290

De Comfort Line aircobreeze R290 mobiele airco is een alleskunner. Dit is een groot pluspunt. Je kunt namelijk niet alleen verkoelen, maar ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Hiervoor hoef je hem alleen maar te verplaatsen met de handgrepen. Het bedieningspaneel is al net zo eenvoudig als de afstandsbediening, waardoor iedereen ermee onderweg kan. Het nadeel is dat er geen timer op beschikbaar is. Je moet het apparaat dus zelf aan en uit zetten op ieder moment van de dag.

Conclusie

De Comfort Line aircobreeze R290 is een goede oplossing voor vrijwel iedere woning. De eenvoud van de mobiele airco is voor iedereen toegankelijk. Alleen moet je dan wel goed op letten dat je de mobiele airconditioner uitzet wanneer je hem niet meer gaat gebruiken. Tijdens het slapen zal het apparaat daarom ook aan blijven staan. Als je dit niet mist, dan is dit de perfecte oplossing voor ieder moment van de dag en ieder jaargetijde.