Comfee luchtontvochtigers

een luchtontvochtiger

bestrijdt vocht

Comfee luchtontvochtigers – Compact model met doeltreffend resultaat

Comfee is een fabrikant die zich geheel gespecialiseerd heeft in luchtbehandelingsinstallatie. Niet alleen zijn er daarom verschillende airco’s te vinden, ook lucht ontvochtigers zijn aan het assortiment toegevoegd. Hierdoor heb je altijd de beste ondersteuning om het vocht uit de woning te verkrijgen, zonder dat je hiervoor meerdere apparaten aan hoeft te schaffen. De ruimte ontvochtigen is immers belangrijk. Met alleen een raam openzetten voor ventilatie kom je er immers in sommige ruimtes niet. Je moet er daarom voor zorgen dat je voor een laag bedrag een goedkope luchtontvochtiger in huis haalt.

Welke Comfee luchtontvochtiger kopen?

Comfee luchtontvochtigers komen in verschillende maten, maar wat is nu de beste ontvochtiger? Zo kun je voor jezelf bekijken welk formaat het beste bij de ruimte past. Als voorbeeld de Comfee MD-20. Deze ontvochtiger heeft een waterreservoir van 3 liter, waardoor je verschillende ruimtes kunt gaan ontvochtigen. Door het handvat aan de achterkant kun je het apparaat eenvoudig naar een andere ruimte verplaatsen. Of je hem nou voor de badkamer of voor de werkkamer in wilt zetten, je kunt er alle kanten mee op. In combinatie met de juiste ventilatie zorg je ervoor dat de vochtproblemen veel minder worden.

Wat zijn de voordelen van Comfee luchtontvochtigers?Comfee luchtontvochtiger (MD-20Liter)

Comfee luchtontvochtigers hebben als grootste voordeel dat deze compact zijn. De compactheid maakt het niet alleen mogelijk om deze in iedere ruimte te plaatsen, maar ook om het apparaat te verplaatsen. Je kunt hem namelijk gewoon optillen en zetten waar je de ruimte ontvochtigd wilt hebben. Daarbij zal de luchtontvochtiger niet veel plaats in beslag nemen. Je kunt hem dus ook onder het bureau plaatsen of in een hoek van de badkamer, zodat deze de gehele dag aan kan blijven staan.

Een ander groot voordeel van een Comfee luchtontvochtiger is het geluidsniveau. Deze komt neer op ongeveer 48 decibel. Dit is zachter dan andere luchtontvochtigers. Dit maakt het ook mogelijk om tijdens het slapen gebruik te maken van het apparaat of wanneer je je werkzaamheden uit aan het voeren bent. Je zult hem namelijk niet horen. Hierdoor heb je zelfs een apparaat die de hele dag aan zou kunnen staan, zodat de vochtproblemen en de bijbehorende schimmelvorming verleden tijd zijn.

Hoe werkt een Comfee luchtontvochtiger?

Een Comfee luchtontvochtiger is eenvoudig in gebruik. Je kunt de lucht ontvochtiger namelijk in een ruimte plaatsen waar je een lage luchtvochtigheid wilt hebben. Hiervoor is alleen nog een stopcontact nodig. Het is daarna alleen nog een kwestie van aanzetten, zodat het proces in werking wordt gezet. Bij dit proces wordt de lucht aan de ruimte onttrokken. Zo heb je het vocht, stof en vuil direct in het apparaat zitten. Het vuil en de stofdeeltjes worden hierbij opgevangen in de filter. Deze zullen daarom ook niet meer in de ruimte terugkomen.

Het vocht gaat door naar de condensator. De vochtdeeltjes blijven aan het koude oppervlak zitten. De lucht gaat weer door naar de volgende stap, waarbij deze weer wordt opgewarmd tot kamertemperatuur. Op hetzelfde moment veranderen de vochtdeeltjes in condens, waarna deze in de lekbak terecht komen. Je moet deze lekbak iedere dag legen, zodat je de dag erna direct weer aan de slag gaat met het ontvochtigen van de ruimtes. De lucht wordt daarna weer de ruimte in geblazen, waarna er een goed binnenklimaat te vinden is. De vochtproblemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Speciale functies van een Comfee luchtontvochtiger

Veel speciale functies zijn er niet te vinden bij een Comfee luchtontvochtiger. Het is namelijk een simpel apparaat dat doet wat het moet doen. Je zet hem aan, de ruimte wordt ontvochtigd en als je hem naar een nieuwe ruimte wilt brengen, til je hem gewoon op. Juist de eenvoud van dit apparaat siert de luchtontvochtiger. Voeg hier het lage geluidsniveau aan toe en je hebt eigenlijk geen speciale functies nodig om van alle gemakken voorzien te zijn. Dit is uiteraard ook aan de prijs terug te zien. Met een relatief klein budget kun je deze al aanschaffen, waardoor het geen grote investering is.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Bij de aanschaf van een Comfee luchtontvochtiger moet je niet veel verwachten. Het gehele apparaat is eenvoudig, waardoor er niet veel specificaties te vinden zijn. Je moet er daarom voor zorgen dat je voor jezelf een lijst met specificaties hebt opgesteld. Aan de hand van deze specificaties kun je immers bekijken of een van deze lucht ontvochtigers bij je past of dat je over moet gaan op een andere fabrikant. Daarbij blijft het budget ook een belangrijk punt. Je kunt immers niet meer geld uitgeven dan je hebt. Zoek je voor je woning klimaatbeheersing wat niet te duur is? Neem dan eens een kijkje bij de toestellen van Comfee.

Comfee luchtontvochtigers

  • Compacte modellen
  • Doeltreffende werking in iedere ruimte
  • Een goedkope oplossing voor vochtproblemen