Clean Air Optima luchtreinigers

Een luchtreiniger

zuivert de lucht

Clean Air Optima luchtreinigers

Clean Air Optima: de naam van deze producent zegt eigenlijk al waar de focus van de apparaten van dit merk op liggen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de luchtreinigers van deze producent het goed doen onder de consumenten. Een schonere lucht in je huis: dat is het doel van Clean Air Optima. Dit levert je niet alleen een hogere kwaliteit lucht in je woning op, maar een algeheel hogere kwaliteit van leven. Hieronder gaan we dieper in op de Clean Air Optima luchtreiniger modellen, inclusief voorbeelden. Ook worden de pluspunten van deze soort lucht reinigers voor je op een rij gezet, waarna getoond wordt hoe de luchtzuiveraars werken en of ze speciale functies bezitten. Tot slot laten we je zien waar je op moet letten als je een Clean Air Optima luchtreiniger gaat kopen.

Welke Clean Air Optima luchtreiniger kopen?

Ben je op zoek naar klimaatbeheersing in huis dan zit je bij Clean Air Optima luchtreiniger (CA-807)Clean Air Optima goed. Het bedrijf heeft als voornaamste doel om de kwaliteit van de lucht binnen je woning significant te verbeteren. Binnen hun assortiment vind je dan ook diverse producten met dit doel. Luchtzuiveraars zijn hier een goed voorbeeld van. Bovendien kunnen deze reinigers multifunctioneel zijn, bijvoorbeeld een ionisatie luchtreiniger die je tevens van verkoeling kan voorzien. Clean Air Optima luchtreinigers zijn er in verschillende soorten en formaten. Zo zijn er de reinigers die stil zijn en gericht zijn op kleinere oppervlakten, bijvoorbeeld een babykamer. Maar er zijn ook gigantische reinigers die je kunt gebruiken voor kantoren en dergelijken. Zowel thuis als op het werk kun je dankzij Clean Air Optima genieten van een schone lucht.

Binnen het aanbod van zijn meerdere uitstekende luchtreinigers te vinden. Een goed voorbeeld hiervan is de Clean Air Optima CA-510Pro. Dit is een goede luchtreiniger die gebruik maakt van een HEPA filter met een effectiviteit van 99,97%. Dankzij de intelligente technologie wordt de lucht gereinigd zonder het gebruik van chemicaliën. Ook is digitale monitoring aanwezig. Bovendien is dit één van de stillere modellen, met een slaapmodus die een geluidsniveau van 10 dB produceert.

Een ander goed voorbeeld binnen het aanbod van deze producent is de Clean Air Optima CA-807. Deze lucht reiniger valt op omdat het een 2-in-1 model is: zowel een luchtreiniger als een luchtbevochtiger. Daarnaast is deze lucht zuiveraar gericht op de wat grotere oppervlakten: binnen een ruimte tot 70 vierkante meter kan de lucht gereinigd worden. Tevens valt deze luchtreiniger op doordat deze niet opvalt: dit is één van de stillere modellen van dit moment. Geschikt voor alles van babykamers tot aan grote kantoren.

Wat zijn de voordelen van Clean Air Optima luchtreinigers?

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er weinig luchtreinigers efficiënter op het gebied van het schoonmaken van de lucht in een ruimte dan de luchtreinigers van Clean Air Optima. Een effectiviteit van 99,97% (zoals bij de CA-510Pro) is iets waar menig concurrent jaloers op is. Daarnaast zijn er weinig andere luchtreinigers die zo stil zijn in hun slaap- of nachtmodus als een Clean Air Optima luchtreiniger. Ook de energiezuinigheid is een pluspunt van deze modellen.

Hoe werkt een Clean Air Optima luchtreiniger?

Hoe een Clean Air Optima luchtreiniger exact werkt, hangt logischerwijs af van het model waarvoor je kiest. Zoals je hierboven in de voorbeelden hebt kunnen lezen, kunnen er grote verschillen zijn tussen de werkingen van de apparaten. Eén ding is zeker: het installeren van de modellen is een fluitje van een cent. Allen werken op netstroom, dus het is simpelweg een kwestie van de juiste plek zoeken binnen een ruimte. Bovendien ben je ook aan onderhoud weinig tijd kwijt. Als je op tijd de filters vervangt, komt alles goed. Tot slot is een overeenkomst dat alle modellen gebruik maken van uiteenlopende sensoren om de luchtkwaliteit te meten.

Speciale functies van een Clean Air Optima luchtzuiveraar

Clean Air Optima luchtreinigers zijn van zichzelf relatief stille modellen, maar qua nacht- of slaapmodus zijn er weinig betere modellen op dit moment te vinden dan de luchtreinigers van dit merk. Er zijn zelfs modellen waarbij de slaapmodus een maximaal geluidsniveau van 10 dB aantikt. Dat is bijna onvoorstelbaar zacht! Daarnaast valt een hybride model zoals de CA-807 op door de unieke technologie waardoor deze reiniger meerdere functies (zoals bevochtigen) kan uitvoeren.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Ten eerste is het sowieso aan te raden om altijd eerst te kijken naar je eigen behoeften. Hoe groot is de ruimte waarin de luchtreiniger geplaatst gaat worden? Een reiniger moet immers wel het oppervlak aankunnen, anders wordt de lucht niet goed genoeg schoon. Daarnaast is het van belang op het geluidsniveau te letten, alhoewel deze van nature al zeer laag is bij de apparaten van Clean Air Optima. Dus ga niet gelijk voor de goedkoopste luchtreiniger, maar vergelijk eerst goed wat je wilt hebben. Tot slot kun je kiezen voor apparaten met meerdere functies, zoals de CA-807 2-in-1 luchtreiniger en luchtbevochtiger. Verder vind je in het assoriment Clean Air Optima luchtontvochtigers en Clean Air Optima bevochtigers.