Clean Air Optima ontvochtigers

een luchtontvochtiger

bestrijdt vocht

Clean Air Optima luchtontvochtigers – De beste luchtkwaliteit in huis

Clean Air Optima is een fabrikant gespecialiseerd in luchtkwaliteit. In iedere ruimte in huis kun je genieten van schone lucht, waarbij de luchtvochtigheid zo laag mogelijk gehouden kan worden. Een Clean Air Optima luchtontvochtiger is daarom van verschillende technologieën voorzien. Hiervoor moeten er altijd stijlvolle apparaten op de markt worden gebracht. Het merk zorgt er daarom voor dat er uitsluitend hoogwaardige kwaliteit aangeboden moet worden. Je kunt er daarom vanuit gaan dat de levensduur aanzienlijk langer is dan bij andere merken.

Welke Clean Air Optima luchtontvochtiger kopen?

Clean Air Optima luchtontvochtiger (CA-704)Een goed binnenklimaat is belangrijk. De woning moet daarom van een goede luchtontvochtiger zijn voorzien. De Clean Air Optima luchtontvochtigers kunnen daarom in ruimtes waar 40 tot 60 procent luchtvochtigheid te vinden is hun werk blijven doen. Ieder apparaat zorgt er daarom voor dat vochtproblemen geen kans meer maken. Het resultaat: geen schimmelvorming en geen financiële situaties die je had kunnen voorkomen. Zelfs met een minimale ventilatie ben je altijd voorzien van een drogere lucht en minder stof in huis. Wil je ook graag de lucht reinigen, dan kun je bijvoorbeeld eens kijken naar Clean Air Optima luchtreinigers.

De luchtontvochtigers komen hiervoor in verschillende vormen en maten. Zo heb je bijvoorbeeld de CA-704. Deze betaalbare ontvochtiger is geschikt voor ruimtes tot 100 vierkante meter. Een gemiddelde woonkamer kan hierdoor van drogere lucht worden voorzien, zonder dat je hier vaak het waterreservoir voor hoeft te legen. Daarbij werkt deze ook direct mee aan het drogen van de was. De wasdroogfunctie is eenvoudig in te stellen. Ook de CA-707 kan je goed op weg helpen. Ruimtes tot 175 kubieke meter hebben direct een goed binnenklimaat. En aan het einde hoef je deze alleen maar te verplaatsen om naar de volgende ruimte te gaan.

Wat zijn de voordelen van Clean Air Optima luchtontvochtigers?

Deze luchtontvochtigers kennen veel voordelen. Iedere lucht ontvochtiger heeft zijn eigen specificaties, waardoor je er altijd een hebt die bij je past. Zo heb je verschillende vermogens. Ieder vermogen kan een bepaald aantal kubieke meters ontvochtigen. Hiervoor hoef je alleen maar de instellingen aan te passen op het apparaat. Ook kun je ieder model eenvoudig verplaatsen. De compactheid van de luchtontvochtigers maken het tevens mogelijk om deze ergens in een hoek te plaatsen. Je gaat er geen last van hebben als deze in een ruimte staat en geniet toch altijd van een goed binnenklimaat.

Hoe werkt een Clean Air Optima luchtontvochtiger?

Een Clean Air Optima luchtontvochtiger is door iedereen te gebruiken. Je zet het klimaatsysteem voor thuis neer op de plaats waar je de lucht wilt ontvochtigen en stelt het apparaat in. Zo gaat het apparaat ervoor zorgen dat de vochtige lucht onttrokken wordt aan de ruimte. Het koude oppervlakte bij de condensator trekt het vocht aan. Dit vocht verandert in condens en komt in de lekbak terecht. De lekbak kent een beperkte capaciteit, waardoor deze iedere dag geleegd moet worden. Alleen dan kan de luchtontvochtiger zijn werk blijven doen. De droge lucht wordt tegelijkertijd weer op kamertemperatuur gebracht en terug de ruimte in geblazen.

Speciale functies van een Clean Air Optima luchtontvochiger

De speciale functies van de Clean Air Optima luchtontvochtiger zitten voornamelijk bij de filters. Iedere luchtontvochtiger is namelijk voorzien van een viervoudige filter, waardoor alle stofdeeltjes uit de lucht gehaald worden. Hierdoor wordt de ontvochtiger ook een geschikte keuze voor mensen met allergieën. Huisstofmijt en astma zijn beter vol te houden en je gaat werken aan een beter binnenklimaat. Daarnaast heb je meerdere standen tot je beschikking. Deze standen zijn altijd naar wens in te stellen en je hebt de beste vochtigheidsgraad voor de werkruimte beschikbaar.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

De lucht ontvochtigers van Clean Air Optima zijn niet goedkoop. Je moet daarom goed opletten of je deze investering wel kunt maken. Het budget vaststellen is daarom het eerste wat je doet als je aan je zoektocht gaat beginnen. Daarnaast is het goed om te kijken welke specificaties je op het apparaat wilt hebben. Zo kun je namelijk een steeds kleinere selectie krijgen, wat de keuze eenvoudiger gaat maken. Vergeet dan niet om te bekijken welke ruimtes je ermee wilt ontvochtigen. Zo voorkom je dat je een te kleine capaciteit hebt.

De kleur van een Clean Air Optima luchtontvochtiger kan ook een grote rol spelen. Als je een luchtontvochtiger gedurende de gehele dag in huis wilt hebben staan, wil je immers dat deze geen afbreuk doet aan het interieur. Daarmee hangt ook de afmeting samen. Afhankelijk van de plaats waar je het apparaat neer wilt zetten, moet je dus goed gaan kijken of de grootte van het apparaat hier tussen past. Bekijk daarom altijd alle mogelijkheden en zorg ervoor dat je de woning van een goede luchtontvochtiger voorziet. Wil je daarnaast ook graag kunnen bevochtigen dan zijn er ook Clean Air Optima luchtbevochtigers.

Clean Air Optima luchtontvochtigers

  • Duurdere modellen met een lange levensduur
  • Het beste binnenklimaat te realiseren in huis
  • De nieuwste innovaties beschikbaar op een apparaat