Clean Air Optima CA-807 luchtreiniger

Clean Air Optima CA-807 luchtreiniger

Clean Air Optima heeft vele producten in het assortiment die als voornaamste doel hebben om de luchtkwaliteit binnen een ruimte te verbeteren. Dit heeft namelijk positieve gevolgen voor onze gezondheid. De Clean Air Optima CA-807 luchtreiniger is hier een goed voorbeeld van. Dit is één van de meest veelzijdige lucht reinigers uit het assortiment van dit merk. Hoe dit precies zit? Je leest het hieronder.

Clean Air Optima CA-807 overzichtClean Air Optima CA-807 luchtreiniger

De Clean Air Optima CA-807 is een 2-in-1 oplossing om de kwaliteit van lucht binnen een ruimte significant te verbeteren. Naast dat dit een luchtreiniger is, is de CA-807 namelijk ook een luchtbevochtiger. Als de luchtvochtigheid het gewenste peil van 40% tot 60% behaalt, kan een luchtreiniger optimaler zijn werk doen. De combinatie van deze twee zorgt er dan ook voor dat de Clean Air Optima luchtreiniger uiterst efficiënt zijn taken uitvoert.

In de doos

 • Clean Air Optima CA-807
 • Handleiding
 • Afstandsbediening

Installatie van de Clean Air Optima CA-807

Om gebruik te kunnen maken van de Clean Air Optima CA-807, is het enige wat je nodig hebt netstroom. Verder kun je de bediening van deze lucht zuiveraar gewoon uitvoeren via het display (of middels de afstandsbediening). In totaal beschikt deze luchtreiniger over 4 standen, waarbij je bijvoorbeeld de keuze hebt om snel te bevochtigen of alleen maar te reinigen. Binnen deze standen kun je kiezen uit verschillende modi, bijvoorbeeld een stille stand voor de baby of gezondheid modus.

Technische specificaties

 • Oppervlak: 70 vierkante meter
 • Reinigingstechniek: filters
 • Sensoren: ja
 • Nachtmodus: ja
 • Bevochtiger: ja
 • Geluidsniveau: laag
 • Inclusief afstandsbediening
 • Standen: 4
 • Energiezuinig

Bediening en ondehoud van de Clean Air Optima CA-807

Al eerder werd aangestipt dat je het toestel kunt bedienen middels het display. Hier kun je niet alleen de stand selecteren, maar je kunt op dit display tevens allerlei soorten relevante info terug lezen. Aansturen van afstand is mogelijk dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Tevens beschikt de Clean Air Optima CA-807 luchtreiniger over een actiefkool voorfilter en een antibacterieel waterfilter. Voor een optimale werking is het van belang dat deze filters op tijd verwisseld worden. Daarnaast is deze Clean Air Optima luchtreiniger dus ook een bevochtiger, waarbij gebruik gemaakt wordt van een reservoir. Het is aan te raden het water op tijd aan te vullen dan wel te verschonen.

Voor- en nadelen van de Clean Air Optima CA-807

Doordat het klimaatsysteem voor thuis een 2-in-1 oplossing is voor het verbeteren van de luchtkwaliteit binnen een ruimte (zowel een luchtreiniger als een -bevochtiger), is dit apparaat een slimme keuze als je meteen over beide apparaten wilt beschikken. Deze luchtreiniger kan grote ruimtes tot 70 vierkante meter schoon houden. Hierdoor kun je dit apparaat zowel voor kleine ruimtes als een babykamer inzetten tot aan grotere ruimtes zoals bijvoorbeeld op een kantoor. In tegenstelling tot andere moderne luchtreinigers, beschikt de Clean Air Optima CA-807 luchtreiniger niet over een eigen app waarmee je dit apparaat kunt aansturen en waar je allerlei interessante statistieken terug kunt lezen. Dit is het enige gemis.

Conclusie

Wederom krijgt de fabrikant het voor elkaar om een uitstekende luchtreiniger af te leveren in de vorm van de CA-807. Dit is niet alleen een reiniger, maar ook een luchtbevochtiger. Het beste van beide werelden, kortom. Deze lucht reiniger gaat efficiënt te werk en is geschikt voor allerlei soorten ruimtes, van groot tot klein. Een alleskunner die absoluut een aankoop waard is.