Clean Air Optima CA-707 luchtontvochtiger

Clean Air Optima CA-707 luchtontvochtiger

De grootste ruimtes zijn vaak het lastigste om goed te ventileren. Hierdoor blijft het vocht in de ruimte zitten, waardoor schimmels sneller de kans krijgen om te ontwikkelen. Het kan daarom verstandig zijn om over te stappen op een luchtontvochtiger. Wanneer je een iets groter budget beschikbaar hebt voor dit apparaat, dan kun je kiezen voor een Clean Air Optima CA-707 luchtontvochtiger. Binnen de kortste keren zijn jouw ruimtes weer voorzien van droge lucht en kunnen pluizen en stof ook direct een stuk minder worden. Je moet dan wel weten wat voor klimaatsysteem je in huis haalt voordat je de investering gaat maken.

Clean Air Optima CA-707Clean Air Optima CA-707 luchtontvochtiger

De Clean Air Optima CA-707 is een twee in een model. Deze kan namelijk niet alleen de lucht ontvochtigen, maar ook direct reinigen. Hiervoor wordt tot 20 liter per dag aan vocht uit de lucht gehaald en is een viervoudige filtertechnologie beschikbaar. Het apparaat is daarom goed voor ruimtes tot 70 vierkante meter. Daarbij werkt deze ook gelijk als extra hulp bij het drogen van jouw wasgoed. De wasdroogfunctie geeft jou daarom de gelegenheid om meer was op een dag te draaien, waardoor jouw huishouden ook een stuk eenvoudiger gaat worden. Wanneer je allergieën hebt, biedt deze ook voldoende mogelijkheden.

In de doos

  • Clean Air Optima CA-707
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Clean Air Optima CA-707

De Clean Air Optima CA-707 is eenvoudig te bedienen. Je kunt de stekker in het stopcontact steken en de lucht ontvochtiger aanzetten. De ingebouwde hygrostaat zorgt dan voor een automatische luchtontvochtiging. Via het display kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen, waarna je er geen omkijken meer naar hebt. De viervoudige filter moet eens in de zoveel tijd schoongemaakt worden om het beste resultaat te behalen op het gebied van luchtreiniging. Ook moet je eraan denken om het waterreservoir te legen. Zo voorkom je dat je uiteindelijk alsnog met een vochtig huis komt te zitten.

Voor- en nadelen van de Clean Air Optima CA-707

Deze luchtontvochtiger van Clean Air Optima kan niet alleen gebruikt worden door middel van het waterreservoir, maar ook door deze aan te sluiten op een afvoerslang. Zo hoef je er nog minder naar om te kijken en kun je voor een constante ontvochtiging van jouw woning gaan. Hierdoor krijgen schimmels nog minder kans. Tevens ben je verzekerd van een fris ruikend huis. Een ander voordeel is dat de ontvochtiger weinig geluid maakt. Hierdoor is het apparaat overal in huis te plaatsen. Je kunt hierdoor altijd profiteren van de resultaten die de lucht ontvochtiger met zich meebrengt.

Conclusie

Wanneer je iets meer te besteden hebt, kan de Clean Air Optima CA-707 jouw huis volledig ontvochtigen. Het geluidsstille apparaat heeft binnen een korte tijd iedere ruimte in jouw woning volledig ontvochtigd, waardoor je nooit meer problemen gaat ondervinden en de kosten in de toekomst laag kunt houden. Zo ook voor jouw energierekening. Je hebt altijd een goed binnenklimaat tot jouw beschikking, waarbij de allergieën ook niet zomaar meer op kunnen gaan spelen.