Clean Air Optima CA-510Pro luchtreiniger

Clean Air Optima CA-510Pro luchtreiniger

Clean Air Optima, de naam van de producent zegt al genoeg. Dit merk heeft als voornaamste doel om de luchtkwaliteit van je omgeving te verbeteren. Of het hierbij nu gaat om de slaapkamer, woonkamer of een groot kantoor: voor al deze omgevingen heeft Clean Air Optima geschikte producten in het assortiment zoals luchtontvochtigers en luchtreinigers. Voor een goede gezondheid is schone lucht van essentieel belang. Eén van de luchtreinigers binnen het aanbod van deze producent waar je voor zou kunnen kiezen is de Clean Air Optima CA-510Pro. Is deze reiniger de moeite waard?

Clean Air Optima CA-510Pro overzicht

De Clean Air Optima CA-510Pro is een luchtreiniger die gebruik maakt van HEPA filters om luchtvervuiling tegen te gaan. Alhoewel we deze deeltjes niet zien, kunnen ze immers een averechtse invloed hebben op onze gezondheid. Door de intelligente manier van filteren van deze luchtreiniger, wordt tot 99,97% van alle deeltjes uit de lucht gefilterd. Dit maakt de Clean Air Optima CA-510Pro tot één van de efficiëntste luchtreinigers van dit moment.

In de doos

 • Clean Air Optima CA-510Pro
 • Handleiding
 • Afstandsbediening

Installatie van de Clean Air Optima CA-510Pro

Het installeren van deze dit klimaatcontrole systeem is een fluitje van een cent, wat het enige wat deze luchtzuiveraar vereist is netstroom. Bovendien zijn er vele plekken in een ruimte waar je deze luchtreiniger kunt plaatsen, dankzij de compacte vorm. Verplaatsen is bovendien een eitje dankzij de handige handgrepen. Je kunt kiezen uit meerdere standen, waarbij energiezuinige opties tot de mogelijkheden behoren.

Technische specificaties

Clean Air Optima CA-510Pro HEPA ionisator luchtreiniger

 • Oppervlak: 20,4 vierkante meter
 • Reinigingstechniek: filters
 • Sensoren: ja
 • Nachtmodus: ja
 • Bevochtiger: nee
 • Geluidsniveau: laag
 • Inclusief afstandsbediening
 • Standen: 5
 • Energiezuinig

Bediening en onderhoud van de Clean Air Optima CA-510Pro

Als het gaat om de bediening van de Clean Air Optima luchtreiniger, heb je meerdere keuzes op dit vlak. Ten eerste kun je middels de display van de luchtreiniger zelf instellingen maken. Daarnaast is een afstandsbediening meegeleverd, zodat je niet per se naar de reiniger hoeft toe te lopen om deze aan te sturen.

De Clean Air Optima CA-510Pro beschikt over meerdere soorten filters. Ten eerste zijn er twee voorfilters die de grotere soorten vuil uit de lucht filteren. HEPA filters zijn aanwezig om pollen en (fijn)deeltjes uit de lucht te filteren. Daarnaast is er ook een koolstoffilter aanwezig om rook en vieze geuren uit de lucht te halen. Van tijd tot tijd zul je deze filters schoon moeten maken en, als ze vergrijsd zijn, moeten vervangen.

Voor- en nadelen van de Clean Air Optima CA-510Pro

Ten eerste is de Clean Air Optima CA-510Pro één van de efficiëntste luchtreinigers van dit moment. Er zijn weinig andere reinigers die 99,97% van alle deeltjes uit de lucht kunnen filteren. Door de vele filters worden allerlei soorten deeltjes en vuiligheid uit de lucht gefilterd. Bovendien is dit dankzij de slaapmodus één van de stilste luchtzuiveraars op de markt van dit moment. Tevens is dit een compact apparaat, waardoor je deze overal kunt plaatsen. Tot slot is dit een energiezuinige variant.

Er zijn inmiddels lucht reinigers die middels een app aangestuurd kunnen worden. De Clean Air Optima CA-510Pro is er hier niet één van. Wel wordt een handige afstandsbediening meegeleverd, zodat je alsnog van afstand het apparaat aan kunt sturen.

Conclusie

De Clean Air Optima CA-510Pro is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige luchtreiniger die zeer efficiënt filtert. Dankzij andere voordelen, zoals de uiterst stille slaapmodus en de energiezuinigheid van het apparaat, is deze goede luchtreiniger absoluut een aankoop waard.