Cecotec BigDry 2500 luchtontvochtiger

Cecotec BigDry 2500 luchtontvochtiger

Duurzamer leven is op veel manieren mogelijk. Echter is het niet altijd eenvoudig om de geschikte apparaten hiervoor te kunnen vinden. Vaak komen deze toch met specificaties die niet aan jouw wensen aansluiten of waarvoor je heel veel geld kwijt bent. Maar niet met Cecotec. Deze fabrikant maakt duurzame luchtontvochtigers, waardoor jouw woning of kantoorpand binnen een korte tijd van een goed binnenklimaat is voorzien en er ook geen vreemde geurtjes meer achterblijven. De Cecotec BigDry 2500 meenemen bij jouw zoektocht is daarom een aanrader. Bekijk daarom snel wat dit apparaat jou te bieden heeft.

Cecotec BigDry 2500Cecotec BigDry 2500 luchtontvochtiger

De Cecotec BigDry 2500 is een luchtontvochtiger voor de grotere ruimtes. Deze duurzame luchtontvochtiger zorgt er niet alleen voor dat de luchtvochtigheid in huis sterk daalt, maar haalt ook direct de stofdeeltjes uit de lucht. Hierdoor wordt meteen gewerkt aan jouw gezondheid en heb je altijd een drogere lucht in de ruimte. Dankzij de automatische uitschakeling voorkom je ook dat er water uit gaat stromen. Zodra het waterreservoir zijn capaciteit heeft bereikt, zal deze daarom gelijk uit gaan. Je kunt door slechts een kleine investering een grote kostenpost gaan voorkomen en genieten van een beter binnenklimaat in jouw woning of kantoor.

In de doos

  • Cecotec BigDry 2500
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Cecotec BigDry 2500

Dit klimaat controle systeem is eenvoudig te bedienen. Met slechts een druk op de knop staat het apparaat aan, waarna de vochtige lucht aan de ruimte wordt onttrokken en omgezet wordt in droge lucht. Tegelijkertijd wordt het vocht weer opgevangen in het waterreservoir. Dit waterreservoir heeft een inhoud van 2 liter, waardoor deze eens in de zoveel tijd leeggemaakt moet worden. In een ruimte van 25 vierkante meter is dit na enkele dagen. Vergeet dan ook niet om de stoffilter schoon te maken. De stofdeeltjes die hierdoor worden opgevangen blijven er immers in hangen en wanneer de filter niet schoon is, komen deze automatisch weer terug in de ruimte.

Voor- en nadelen van de Cecotec BigDry 2500

De Cecotec BigDry 2500 is een eenvoudige luchtontvochtiger waarmee je alleen maar efficiënt te werk kunt gaan. Binnen een korte tijd heb je een lagere luchtvochtigheid in huis en kun je gaan genieten. Je moet er dan wel rekening mee houden dat de capaciteit van het waterreservoir niet al te groot is. Echter maken de prestaties van dit apparaat het allemaal goed en kun je gaan genieten van de stilte. Het lage geluidsniveau zorgt ervoor dat je er geen last van gaat hebben en je kunt je werkzaamheden te allen tijde voortzetten. Als je de timer aanzet, hoef je al helemaal niet meer in de buurt te komen van de luchtontvochtiger.

Conclusie

De Cecotec BigDry 2500 is een geschikte voordelige luchtontvochtiger voor zowel in huis als op kantoor. Ruimtes tot 25 vierkante meter worden efficiënt ontvochtigd, waardoor de vochtproblemen en gezondheidsproblemen geen kans meer krijgen. Het is echter wel een duurder apparaat, waardoor je goed moet gaan bekijken of deze binnen jouw budget past. Wanneer dit zo is, hoef je alleen nog maar te genieten van de resultaten die ermee bereikt kunnen worden. Je wilt hierna nooit meer iets anders.