BlueBuilt ventilatoren

Een ventilator

zorgt voor verkoeling

BlueBuilt ventilatoren – Een model voor iedere situatie

Een BlueBuilt ventilator staat erom bekend dat er veel kwaliteit geleverd wordt tegen een schappelijke prijs. Je hebt hierbij verschillende modellen klimaatbeheersing systemen tot je beschikking, waardoor je kunt kiezen uit een compact of iets robuuster ontwerp. Dit maakt het mogelijk om deze geheel aan je interieur aan te passen, terwijl je in de zomermaanden altijd frisse lucht in de woning hebt. Of je nu een groot budget of juist weinig te besteden hebt, BlueBuilt heeft het allemaal en je kunt aan de hand van de specificaties altijd de beste oplossing vinden.

Welke BlueBuilt ventilator kopen?

BlueBuilt ventilator (TV3210 Torenventilator)De BlueBuilt ventilatoren kennen veel verschillende modellen. Zo kun je altijd een ventilator aanschaffen die bij de situatie past. Denk bijvoorbeeld aan een staande ventilator, zoals de BlueBuilt SV1810 Statiefventilator. De ventilator is door middel van een afstandsbediening in te stellen en je kunt er tevens een timer op zetten, zodat het toestel niet de gehele nacht aan blijft staan. Je kunt een slaapkamer dus met een gerust hart verkoelen zonder dat je hiervoor wakker hoeft te blijven. Ook kun je bij iedere ventilator de blaasstand instellen, zodat je altijd de juiste frisse lucht langs je lichaam voelt gaan.

Ook de BlueBuilt TV3210 Torenventilator kan een goede oplossing zijn. Deze toren ventilator neemt namelijk nog minder ruimte in beslag. Hij is slechts enkele centimeters breed, waardoor je hem in iedere hoek van de woning zou kunnen plaatsen. Hiervoor krijg je net zoveel terug als bij een statiefventilator. Je kunt de standen geheel naar wens instellen, waardoor je altijd voldoende lucht door het huis hebt gaan. Ook deze kan vanzelf uitschakelen, waardoor je niet meer op hoeft te letten voordat je gaat slapen. Alle ventilatoren van BlueBuilt geven je daarom alles wat je nodig hebt in de zomer.

Wat zijn de voordelen van BlueBuilt ventilatoren?

BlueBuilt ventilatoren hebben veel voordelen. Zo zijn de meeste ervan uitgerust met een timer, waardoor deze vanzelf uit kan schakelen na een aantal uur. Je hoeft hem hierdoor niet meer zelf uit te zetten, waardoor je ook met frisse lucht eenvoudig kunt gaan slapen. Daarbij komt ook dat deze ventilatoren in meerdere modellen komen. Of je nu veel of weinig ruimte in huis hebt, er is altijd een BlueBuilt ventilator die bij de ruimte past. Afhankelijk van het model kun je hem ook overal plaatsen. De staande ventilator of een torenventilator kunnen in een hoek geplaatst worden, terwijl een tafelvariant weer op je bureau kan komen te staan.

Hoe werkt een BlueBuilt ventilator?

Iedere BlueBuilt ventilator werkt anders. Waar je voor de een door middel van de knoppen op het apparaat zelf de bediening moet doen, heb je voor de andere een afstandsbediening tot je beschikking. Hierdoor kun je het voor jezelf altijd eenvoudig maken. Je hebt immers alles tot je beschikking om te genieten van een vrije dag in de zomermaanden, zonder dat je hiervoor vaak op hoeft te staan om de ventilator te verstellen. Bij sommige ventilatoren heb je ook de mogelijkheid om deze in hoogte te verstellen. Of je nu alleen wind in je gezicht wilt of over het hele lichaam, alles is mogelijk.

Speciale functies van een BlueBuilt ventilator

De voornaamste functie bij een BlueBuilt ventilator is de timer. Deze timer kan je veel handigheden bieden wanneer je wilt gaan slapen en toch koele lucht in huis wilt krijgen. Ook heb je bij sommige modellen van deze ventilatoren een natuurlijke windfunctie. Hierdoor krijg je de wind uit verschillende hoeken, waardoor het aanvoelt alsof je buiten zit. Deze is gewoon via een van de knoppen in te stellen. Je hoeft hiervoor dus niets extra’s te doen en kunt gelijk beginnen met genieten van een fris windje in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wat is nu de beste ventilator voor jou? BlueBuilt ventilatoren komen in verschillende modellen, waardoor het goed is om eerst te bepalen welk model je hebben wilt. Het is afhankelijk van de beschikbare ruimte in huis welk model het beste tot zijn recht komt. Bij kleine ruimtes kun je namelijk al voldoende hebben aan een klein model, terwijl de grotere ruimtes een krachtigere nodig hebben. Ook moet je hierbij bekijken welke draairichtingen je hebben wilt. Je wilt immers kunnen profiteren van de nieuwe ventilator, waardoor de draairichting ook bepalend kan zijn. Bekijk daarom altijd goed de specificaties van de nieuwe ventilator voordat je tot een aankoop overgaat.

Ook moet je jezelf afvragen of je een model met afstandsbediening wilt of dat je zelf de knoppen indrukt op het apparaat. Afhankelijk van deze wensen moet ook het budget bepaald worden. De modellen met afstandsbediening zijn namelijk net iets duurder dan de andere varianten. Houd sowieso te allen tijde het budget in het achterhoofd, omdat je anders veel meer gaat betalen dan daadwerkelijk de bedoeling is. En bovenal: bekijk hoe stil de ventilator is. Als je wilt kunnen slapen met de ventilator aan, dan moet je een stillere ventilator hebben.

BlueBuilt ventilatoren