Bestron mobiele airco's

Een mobiele airco

verkoelt & ontvochtigt

Bestron mobiele airco’s – Altijd verkoeling in de woning

De mobiele airco’s van Bestron kunnen altijd verkoeling brengen in je woning. De airco zorgt er namelijk voor dat de warme lucht wordt aangetrokken en via de afvoerslang de woning kan verlaten. Hiervoor wordt een afvoerslang gebruikt, die door een raam of deur naar buiten wordt gelegd. De airconditioning zorgt er hierbij vaak niet voor dat er nieuwe koude lucht de woning in komt, maar kan er wel voor zorgen dat de ruimte koeler aan gaat voelen en ook de luchtvochtigheid geregeld wordt. Hierdoor heb je met een Bestron mobiele airco toch een vorm van verkoeling en worden warme dagen weer aangenaam. Wil je geen airco, dan kun je ook een Bestron luchtkoeler, Bestron ventilator en/of een Bestron mobiele verwarmer aanschaffen.

Welke Bestron mobiele airco kopen?

Bestron heeft verschillende modellen mobiele airco’s op de markt gebracht. Een van de modellen is de AAC7000. Dit model heeft naast de airconditioning functie ook een functie om te kunnen ventileren en de luchtvochtigheid te regelen. Het koelvermogen van deze mobiele airco is 2,1 kW, waardoor ruimtes tot 60 kubieke meter verkoeld kunnen worden. In vergelijking met andere merken kun je hier veel meer mee en is de woning binnen een korte tijd weer geniet van de koelte. De afvoerslang en een raamschuifset worden meegeleverd, waardoor je gelijk aan de slag kunt.

Wat zijn de voordelen van Bestron mobiele airco’s?

Bestron mobiele airco (AAC7000)Een mobiele airco van Bestron heeft enkele voordelen. Als eerste kun je deze eenvoudig naar andere ruimtes verplaatsen door de wielen die eronder zitten. Je bent dus niet afhankelijk van een ruimte, maar kunt er alle kanten mee op. Daarnaast worden er veel verschillende onderdelen meegeleverd, waardoor je gelijk aan de slag kunt gaan met de airconditioning en er niet veel bijkomende kosten komen om extra onderdelen aan te hoeven schaffen. Buiten de energiekosten zul je er dus niet veel extra’s aan uit te hoeven geven om te gaan genieten van verkoeling in de ruimte.

Met een Bestron mobiele airco ben je van nog meer gemakken voorzien. Zo wordt de AAC7000 mobiele airco bijvoorbeeld geleverd met een afstandsbediening. Hierdoor hoef je niet naar de airco toe te lopen om hem aan te zetten en de verschillende standen in te stellen. Vanuit je stoel kun je bepalen hoeveel verkoeling je wilt gaan hebben en hoe hard de mobiele airco moet gaan werken om dit resultaat te behalen. Houd er dan wel rekening mee dat de airconditioning meer lawaai maakt in de hoogste stand. Voor een goede nachtrust wordt daarom niet geadviseerd om deze stand in te schakelen, zodat je niet wakker ligt. Een mooi voordeel is dat de AAC7000 een van de goedkoopste mobiele airconditioning systemen op de markt is.

Hoe werkt een Bestron mobiele airco?

Een Bestron mobiele airconditioner werkt eenvoudig. Je hoeft de airconditioning namelijk alleen maar op een plaats naar wens te zetten, waarna je de stekker in het stopcontact kunt steken en de afvoerslang uit het raam of uit de deur hoeft te hangen. Dit zorgt ervoor dat de warme lucht naar buiten kan gaan en je direct gaat merken dat de ruimte koeler aanvoelt. Ook kun je enkele standen inschakelen door middel van de afstandsbediening of de knoppen op de airco, waarna je gelijk gaat genieten van de koele lucht.

Als je van ruimte wisselt, hoef je alleen maar de airconditioning op wieltjes uit te zetten en de airconditioner door middel van de wielen te verplaatsen. Hiervoor is een handvat beschikbaar, zodat je deze achter je aan kunt trekken. Je hebt hierdoor niet veel kracht nodig om te kunnen genieten van de airco. Ook in een nieuwe ruimte kun je gelijk weer een goede stand uitzoeken, waardoor je zelf bepaald hoeveel van de ruimte verkoeld gaat worden. Voor de grotere ruimtes kun je dan kiezen voor een hogere stand, zodat er meer kracht is, terwijl je voor de kleine ruimtes voor een lagere stand kunt gaan.

Speciale functies van een Bestron mobiele airco

De Bestron mobiele airco systemen kennen als speciale functie dat er meerdere standen op in te schakelen zijn. Je hoeft hierdoor nooit het maximale of minimale uit de airco te halen, maar kunt zelf alles bepalen. Dit kun je doen door middel van de afstandsbediening. Je hoeft hierdoor niet naar de airconditioning toe te lopen als deze aan de andere kant van de ruimte staat. Daarbij hebben de Bestron modellen ook een ventilatiestand, wat voor een mobiele airco niet vanzelfsprekend is. Hiermee kan de Bestron zich dus onderscheiden.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wil je Bestron klimaatbeheersing in huis? Dan heeft de fabrikant mobiele airconditioning systemen in verschillende prijsklassen. Het is daarom van belang dat je voor jezelf het budget bepaalt voordat je aan je zoektocht begint. Je bent namelijk al snel geneigd om meer te betalen vanwege de specificaties. Heb daarbij ook in je hoofd welke specificaties je het belangrijkste vindt. Zo kun je op voorhand al bepaalde modellen uit de lijst halen, zodat de keuze beperkt wordt en je niet op een verkeerd spoor komt te zitten. Op deze manier bestel je eenvoudig de beste mobiele airco die bij je eigen budget past.

Bestron mobiele airconditioning

  • Verschillende modellen terug te vinden
  • Meer dan alleen verkoeling in huis brengen
  • Ook als ventilator te gebruiken