Bestron DT48C plafondventilator

Bestron DT48C plafondventilator

De warmte kan in de zomermaanden flink binnendringen. Het is dan vaak geen optie om de ramen open te zetten, omdat je dan nog meer warme lucht binnen laat. De Bestron DT48C is in dit geval jouw redder in nood. Deze plafondventilator kan je namelijk verkoeling verzorgen, zonder dat je hiervoor van jouw plek af hoeft te komen. Ook in de winter biedt dit klimaatsysteem voor thuis voldoende mogelijkheden om het huis op een aangename temperatuur te houden. Zelfs zonder verwarming of airco kun je in dit geval al een heel eind komen.

Bestron DT48C overzicht

Bestron DT48C plafondventilatorDe Bestron DT48C is een van de grotere plafondventilatoren die er te vinden zijn. Door een enorme reikwijdte en een zomer- en winterstand kun je gedurende het gehele jaar genieten van de voordelen die deze ventilator met zich meebrengt. Zo kun je de draairichting veranderen, waardoor er in de zomer lucht naar beneden wordt geblazen, en in de winter zet je hem naar boven. Je kunt hierdoor niet alleen koele lucht voelen, maar ook jouw stookkosten aanzienlijk verminderen. Door de verschillende snelheden heb je altijd de juiste stand te pakken voor jouw woning.

In de doos

  • DT48C plafondventilator
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bestron DT48C

De Bestron ventilator is eenvoudig te bedienen. Je kunt deze namelijk door middel van een touwtje aanzetten. Daarnaast zou je hem aan kunnen sluiten aan een schakelaar, waardoor je van nog meer gemakken bent voorzien. Je moet er wel voor zorgen dat je de bladen afstoft of af doet met een natte doek. Zo voorkom je dat er opnieuw stof door de ruimte heen geblazen wordt. Door dit bij te houden heb je altijd een schoon huis met frisse lucht en is deze ook geschikt om in de woon- en slaapkamer te hangen.

Voor- en nadelen van de Bestron DT48C

Een van de grote voordelen van de Bestron DT48C is de grote reikwijdte. Een 120 centimeter wijdte zorgt ervoor dat er grote ruimtes van koele lucht voorzien worden. De ventilator kan hierdoor in vrijwel iedere ruimte geplaatst worden. Daarbij hoef je jezelf ook geen zorgen te maken over het geluid dat geproduceerd wordt. Met slechts 42 decibel is deze namelijk vrij stil, waardoor je hem ook in de slaapkamer kunt plaatsen. Hierdoor slaap je in koelte. Het nadeel van de ventilator is dat er geen ingebouwde lamp aanwezig is. Hierdoor heb je altijd twee apparaten aan het plafond hangen.

Conclusie

De Bestron DT48C is een van de beste plafondventilatoren wanneer je een grotere ruimte hebt die van koele lucht voorzien moet worden. Door deze ventilator op te hangen ben je altijd van voldoende gemakken voorzien. Zowel in de zomer als in de winter ben je voorzien van de beste luchtcirculatie in jouw ruimtes. Jouw gehele woning kan hierdoor altijd aangenaam aanvoelen en het is altijd eenvoudig te bedienen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een mooie lamp neerzetten, waardoor je ook de beste verlichting in huis hebt.