Bestron DHB42W plafondventilator

Bestron DHB42W plafondventilator

Een grote ruimte is vaak gebaat aan een klimaatbeheersing. Wil je een ventilator aanschaffen, dan geldt hoe groter de ventilator, hoe meer oppervlak er verkoeld kan worden. De Bestron DHB42W helpt hierbij. Deze ventilator heeft namelijk een enorme reikwijdte, waardoor je jezelf geen zorgen meer hoeft te maken dat er geen goede temperatuur in huis te vinden is. De ruimte hoeveelheid mogelijkheden van deze plafondventilator maken het daarbij eenvoudig om voor dit model te kiezen. Ondanks het prijskaartje heb je immers veel voordelen, waardoor je niets anders meer zou willen. Het is daarom goed om te bekijken wat er allemaal mogelijk is.

Bestron DHB42W

Bestron DHB42W plafondventilatorDe Bestron DHB42W is een goede plafondventilator voor verschillende ruimtes. Met 102 centimeter reikwijdte heb je namelijk altijd voldoende frisse lucht in jouw woning. Daarbij heb je ook direct een plafondlamp. Deze zit namelijk geïntegreerd in de ventilator. Je zet daarom niet alleen de ventilator aan met een schakelaar, maar kunt ook gelijk jouw ruimte verlichten. Je hebt niet twee verschillende apparaten aan het plafond hangen, maar hebt alles ineen. De bladen en de standen geven je daarbij altijd de wind die je nodig hebt, zonder dat je hier nog veel voor hoeft te doen. Wanneer je deze plafond ventilator aanschaft, is het alleen nog maar genieten in de zomer.

In de doos

  • Bestron DHB42W
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bestron DHB42W

Deze Bestron ventilator kent niet heel veel moeilijke instellingen. Je kunt namelijk vier verschillende standen inschakelen, welke jou allemaal een andere windkracht geven. Ook kun je de lamp met slechts een klik aanzetten. Deze zijn beide apart van elkaar aan te zetten. Je hoeft daarom niet onnodig een lamp laten branden gedurende de dag. Wanneer je de plafondventilator schoon wilt maken, dan kun je dit doen door middel van een natte doek. Zo is de stof weer van de bladen en zal deze niet meer naar beneden geblazen worden. Jouw huis wordt hierdoor gelijk stofvrij, wat ook weer andere voordelen met zich mee brengt.

Voor- en nadelen van de Bestron DHB42W

De Bestron DHB42W is een plafond ventilator en lamp ineen. Hierdoor hoef je slechts een aankoop te doen om alles tot jouw beschikking te hebben. Het maakt daarbij ook niet uit in welke ruimte je de ventilator plaatst. Doordat de ventilator vrij stil is, ga je er ook weinig last van hebben in de slaapkamer. Je nachtrust wordt niet meer verstoord en je hebt wel voldoende koelte wanneer de temperaturen hoog opgelopen zijn. Met het grote bereik zul je het daarbij altijd voelen. Een ander groot voordeel is de winterstand, waardoor de warme lucht naar beneden komt en de koude lucht omhoog geblazen wordt. Dit bespaart je weer stookkosten aan het einde van de maand.

Conclusie

De Bestron DHB42W is een goedkope plafondventilator die zowel in de zomer als de winter voor veel voordelen kan zorgen. De standen zorgen er namelijk voor dat er altijd de juiste temperatuur in huis komt, zonder dat je hiervoor de ramen open hoeft te zetten of flink hoeft te stoken. Hoewel de ventilator zelf een flinke investering is, kun je dus wel besparen op basis van jouw energierekening. Je hebt je nieuwe aankoop hiermee binnen een kort tijdsbestek terugverdient. Wanneer je voor een plafondventilator wilt gaan kijken, is dit wellicht nog wel de beste oplossing voor jouw portemonnee.