Bestron DFA30 vloerventilator

Bestron DFA30 vloerventilator

Een frisse wind hoeft niet altijd uit de lucht te komen. Ook wanneer je een ventilator op de grond zet, wordt er voldoende lucht de ruimte in geblazen om een aangename temperatuur te verkrijgen. Een vloerventilator kan daarom veel uitkomsten bieden wanneer je een kleine ruimte hebt. Een van deze ventilatoren is de Bestron DFA30. Bestron staat bekend om hoogwaardige kwaliteit, waardoor ook deze vloer ventilator je niet teleur zal stellen. De combinatie van een voordelige aankoop en de kwaliteit zal ervoor zorgen dat je altijd de beste verkoeling tot jouw beschikking hebt en niet meer naar andere hulpmiddelen hoeft te grijpen.

Bestron DFA30

Bestron DFA30 vloerventilator

De Bestron DFA30 is een vloerventilator en klein klimaatsysteem die in tegenstelling tot andere ventilatoren altijd de lucht op de juiste manier circuleert. Dit komt doordat alles in te stellen is bij dit apparaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kanteling van de korf. Doordat je deze verticaal kunt kantelen kun je zelf bepalen naar welke richting de wind wordt geblazen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat de grote ruimtes niet volledig gekoeld worden. Daarom zul je wel dichterbij de vloer ventilator moeten zitten, maar dan krijg je er ook voldoende voor terug. De aerodynamische ventilatorbladen geven jou namelijk altijd een krachtige luchtstroom, waardoor de zweetdruppels op jouw lichaam wegblijven.

In de doos

  • Bestron DFA30
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bestron DFA30

Deze Bestron ventilator is eenvoudig te bedienen door middel van de knoppen aan de achterzijde. Hiervoor heb je vier knoppen, welke allemaal een andere snelheid te bieden hebben. Een daarvan is de uitknop, de andere drie geven de windkracht aan die het apparaat jou kan geven. Zo kun je zelf bepalen welke wind er door de ruimte heen moet komen. Voor de rest heb je geen moeilijke handleiding nodig om het apparaat te snappen. Ook voor het onderhoud is niet heel veel kennis nodig. Je kunt de kap er namelijk afhalen, waarna je de ventilatorbladen schoon kunt maken. Zo voorkom je dat er uitsluitend stof de ruimte in komt. Regelmatig bijhouden geeft jou daarom veel voordelen.

Voor- en nadelen van de Bestron DFA30

Kijkend naar de voordelen is de Bestron DFA30 een goede oplossing voor jouw kleinere ruimtes. Of je nu een slaapkamer of een werkkamer van koelte wilt voorzien, deze vloer ventilator kan het. Voor de woonkamer heeft deze vloerventilator iets te weinig kracht, maar wanneer je dicht genoeg bij het apparaat zit, zul je het toch voelen. Ook is de bediening zo eenvoudig dat vrijwel iedereen het snapt. De korf geeft daarbij ook extra veiligheid. Zelfs wanneer er kleine kinderen of huisdieren door het huis rennen, kunnen ongelukken vrijwel niet voor komen. De vingers en haren kunnen immers niet tussen de bladen komen. Deze Bestron is daarom meer dan alleen een functioneel apparaat voor een aangename temperatuur.

Conclusie

De Bestron DFA30 vloerventilator kan een goede uitkomst zijn voor een huishouden met kinderen en huisdieren. De korf biedt voldoende veiligheid en je hebt altijd de frisse lucht die je nodig hebt in de zomermaanden. Echter biedt deze goedkope vloerventilator niet veel mogelijkheden voor grotere ruimtes. Het is een kleine ventilator, waardoor je pas echt profijt hebt wanneer je deze in de slaapkamer of werkkamer zet. Dit kan echter al voldoende zijn om de warme zomermaanden door te komen. Daarbij verbruikt het model weinig stroom, wat je ook kunt gaan merken op jouw energierekening vergeleken met de andere apparaten die gedurende de dag aanstaan.