Bestron AHH1200 halogeenkachel

Bestron AHH1200 halogeenkachel

De Bestron AHH1200 kan jou helpen om een goede temperatuur in huis te verkrijgen, zonder dat je hier een grote investering voor hoeft te doen. Een mobiele kachel is namelijk altijd op een gewenste plaats te zetten, waardoor je alleen stroom nodig hebt om het apparaat te laten werken. Je bespaart jezelf een hoop stookkosten doordat de centrale verwarming niet meer aan hoeft en kunt gaan genieten van een aangename temperatuur zonder veel moeite te hoeven doen. Het is daarom goed om te bekijken wat deze mobiele verwarmer jou te bieden heeft.

Bestron AHH1200 mobiele verwarming

Bestron AHH1200 halogeenkachel

De Bestron AHH1200 is een compacte halogeenkachel, welke overal geplaatst kan worden. Niet alleen in jouw woning, maar ook op de camping kan deze jou van een aangename temperatuur voorzien. Hiervoor zijn vier verschillende standen te vinden, waardoor je altijd de intensiteit hebt die je wenst te hebben. Wanneer de kachel omvalt, schakelt deze automatisch uit. Je bent daardoor altijd verzekerd van voldoende veiligheid en kunt hem overal mee naartoe nemen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Je hebt altijd voldoende functies tot jouw beschikking, zonder dat je hier te veel voor gaat betalen.

In de doos

  • Bestron AHH1200
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bestron AHH1200

De bediening van de Bestron AHH1200 halogeen kachel bestaat uit niets meer dan een van de vermogensstanden kiezen. Door middel van het handvat zet je de mobiele verwarmer op de juiste plaats, waarna je alleen nog maar hoeft te kiezen voor de juiste warmte. Je bent dan direct voorzien van een heerlijke temperatuur. Daarbij kun je ook de zwenkfunctie aanzetten, zodat de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Aan het einde van het gebruik kun je hem weer uitschakelen en zet je hem bijvoorbeeld in de kast. Je hebt er daarom geen omkijken meer naar wanneer je er geen gebruik van maakt.

Voor- en nadelen van de Bestron AHH1200

Dit klimaatsysteem voor thuis kent een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een redelijke lage prijs heb je altijd een aantal functies tot jouw beschikking om de ruimte om te kunnen warmen. De drie elementen zijn te regelen, waardoor je zelf bepaalt wat de maximale temperatuur gaat zijn. Daarbij is de mobiele verwarmer ook vrijwel geruisloos. Je zult daarom nooit gestoord worden tijdens jouw werkzaamheden of de nachtrust. Je moet er wel aan denken om de verwarmer dichtbij het stopcontact te zetten. Het snoer is namelijk vrij kort. Wanneer je hieraan denkt, hoef je je nergens meer druk om te maken.

Conclusie

Wanneer je in een korte tijd een ruimte verwarmd wilt hebben, is de Bestron AHH1200 halogeenkachel de geschikte keuze. Het is een goede mobiele verwarmer voor de kleinere ruimtes, zonder dat je hier veel geld aan uit hoeft te geven. Je moet er wel rekening mee houden dat er weinig functies op te vinden zijn. Wanneer je uitkijkt naar heel veel instellingen en warmtestanden, dan is dit niet de juiste keuze. Het is daarom heel afhankelijk van jouw eigen wensen of dit model van Bestron bij jouw situatie gaat passen. Wellicht is de AFH211W ventilatorkachel ook wel iets voor jou.