Bestron AFT80ZRC torenventilator

Bestron AFT80ZRC torenventilator

De warme zomermaanden worden door de Bestron AFT80ZRC weer draaglijk. Deze ventilator kan namelijk altijd voor een koele bries in huis zorgen, hoe klein de ruimte ook is. De snelheden, de richting van de ventilator en zelfs de plaats kun je namelijk zelf bepalen, waardoor je deze altijd kunt gebruiken. Of je hem nou in de werkkamer, woonkamer of slaapkamer wilt zetten, je bent van alle gemakken voorzien. Wanneer je de specificaties erbij pakt, ben je direct overtuigd.

Bestron AFT80ZRC overzichtBestron AFT80ZRC torenventilator

De Bestron AFT80ZRC is een goedkope torenventilator die altijd stevig op de grond staat. Het slanke design past overal tussen, waardoor zelfs de kleinste ruimtes van een koele bries voorzien kunnen zijn. Of je nu op een studentenkamer woont of deze in de werkkamer wilt zetten, de hoge temperaturen worden een stuk aangenamer. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende snelheden en zelfs een draaistand instellen voor nog meer gemakken. Zo verspreidt de lucht zich door de gehele ruimte en voel je deze zelfs aan de andere kant van de kamer. Ook is het een geschikte oplossing voor de slaapkamer. De ventilator maakt namelijk weinig geluid, waardoor het niet storend zal zijn voor jouw nachtrust. Stel hiervoor de timer in en de ventilator schakelt zichzelf uit.

In de doos

  • Bestron AFT80ZRC
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Bestron AFT80ZRC

De Bestron AFT80ZRC is een ventilator welke altijd voldoende gebruiksgemak kan bieden. Je kunt namelijk zelf bepalen of je de knoppen op het apparaat gebruikt of dat je de afstandsbediening erbij pakt. Zelfs wanneer je aan de andere kant van de kamer zit, zou je het apparaat nog kunnen bedienen. Het toestel is hiermee volledig in te stellen. Stel alvast de timer in voor de late avonduren, kies de geschikte stand en laat de ventilator draaien. Zo verspreidt de lucht zich door jouw gehele kamer en voel je de frisse wind langs jouw lichaam gaan. Vergeet echter niet om eens in de zoveel tijd de stoffilter schoon te maken, zodat er geen stof de ruimte in geblazen wordt.

Voor- en nadelen van de Bestron AFT80ZRC

Deze torenventilator van Bestron kent meerdere voordelen. Zo is er altijd voldoende gebruiksgemak geboden, doordat de gehele ventilator met een afstandsbediening in te stellen is. Je hoeft hierdoor niet meer op te staan wanneer je na een lange dag met de benen omhoog zit. Ook kun je de natuurlijke wind instellen, waardoor de ventilator tussen verschillende blaasstanden wisselt. Zo lijkt het net of je buiten staat, alleen dan met een betere temperatuur dan het normaal gesproken buiten is in de zomer. Doordat vrijwel alles in te stellen is op dit toestel, wordt alles steeds eenvoudiger en kun je alleen nog maar genieten.

Conclusie

Een ventilator kan de hoge temperaturen altijd aangenaam maken en is een van de goedkopere klimaatsystemen voor thuis. Voeg hier de eenvoud van de Bestron AFT80ZRC aan toe en je wilt niets anders meer. Het toestel is namelijk zo gemakkelijk te bedienen dat je het hiervoor niet meer hoeft te laten. Ook verbruikt deze over het algemeen weinig stroom, zeker wanneer je de timer inschakelt. Je hebt altijd voldoende frisse lucht in huis en kunt genieten van alles wat de ventilator te bieden heeft. Wanneer je deze ventilator hebt uitgeprobeerd, wil je nooit meer iets anders.