Bestron AFH211W ventilatorkachel

Bestron AFH211W ventilatorkachel

Een mobiele verwarmer kan jou helpen om een aangename temperatuur te verkrijgen in de ruimtes waar geen radiator te vinden is. Ook is het een geschikte keuze als bijverwarming. Je kunt daarom altijd uit gaan kijken naar de verschillende mogelijkheden die er op de markt te vinden zijn. Een van de opties is de Bestron AFH211W ventilatorkachel. Deze mobiele verwarmer kent verschillende functies die jou kunnen helpen aan meer comfort. Het is daarom goed om te weten wat je hiervan kunt verwachten en welke specificaties het model bevat. Zo weet jij of deze goedkope kachel bij jouw situatie past.

Bestron AFH211W mobiele verwarmingBestron AFH211W ventilatorkachel

De Bestron AFH211W is een mobiele verwarmer welke voor slechts enkele tientjes aangeboden wordt. Je kunt hiermee kleine kamers verwarmen, maar ook verkoelen. Zo heb je altijd een aangename temperatuur in huis zonder dat hiervoor meerdere apparaten aangeschaft hoeven te worden. Met een instelbare thermostaat kun je zelf bepalen wat de maximale temperatuur wordt. Je hoeft hem alleen nog maar te verplaatsen naar de ruimte waar je de temperatuur wilt regelen en hoeft niet meer aan de slag te gaan met jouw centrale verwarming. Zo kun je van alles genieten wat de

In de doos

  • Bestron AFH211W
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bestron AFH211W

De Bestron AFH211W mobiele verwarming kent een eenvoudige bediening. Door het compacte formaat kun je hem eenvoudig op zijn plek zetten. Zodra de stekker in het stopcontact zit, kun je de mobiele verwarmer aanzetten. De draaiknoppen op de mobiele verwarmer kun je draaien tot de juiste stand. Je hebt hierbij vier standen tot jouw beschikking, zodat je zelf bepaald in hoeverre de kamer verwarmd gaat worden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de ventilatorkachel weer uit te schakelen aan het einde van het gebruik. Zo voorkom je een hoge energierekening aan het einde van het jaar.

Voor- en nadelen van de Bestron AFH211W

Een van de grootste voordelen van de Bestron ventilatorkachel is het beschikken over meerdere warmtestanden. Zo kun je zelf bepalen of het apparaat uit staat, of je koude lucht wilt of een bepaalde intensiteit wilt hebben voor de warme lucht. Daarbij kun je de thermostaat zelf instellen. Je hoeft dus nooit met een te warme temperatuur in huis te zitten. Je bepaalt alles geheel zelf. Ook heb je altijd voldoende veiligheid. Bij omvallen of oververhitting schakelt het klimaatsysteem vanzelf uit. Hierdoor wordt het gebruik ook een stuk veiliger met kinderen in de buurt.

Conclusie

De Bestron AFH211W ventilator kachel is een enorm kleine mobiele verwarming die ruimtes tot 6 vierkante meter kan verwarmen. Het kan daarom een goede oplossing zijn voor bepaalde kamers in jouw woning. Wil je deze mobiele verwarming kopen? Door de lage prijs heb je altijd een eenvoudig apparaat te pakken waar niet veel kennis voor nodig is. Echter wordt jouw slaapkamer hier niet warm door. Je moet daarom goed bedenken of je voldoende vermogen hebt voor jouw woning of juist uit gaat kijken naar een ander model. Zo voorkom je dat je uiteindelijk een bedrag uitgeeft aan een apparaat dat niet te gebruiken is in jouw situatie.