Beste ventilator Top 4 van dit moment

De Top 4 beste ventilator van dit moment

Je wilt het liefste dat je woning te allen tijde op de gewenste temperatuur is. Echter is dit niet altijd mogelijk, omdat de invloeden van buitenaf een grote rol gaan spelen in de warme zomermaanden. Wanneer je toch wilt genieten van een frisse bries in huis, kun je kiezen voor een ventilator. Er zijn echter veel verschillende ventilatoren op de markt te verkrijgen, waardoor je goed moet weten wat de beste is. Onderstaande beste ventilator Top 4 van dit moment helpt je daarom op weg, zodat je voor jezelf kunt bepalen waar jij de meeste waarde aan hecht.

Dyson AM07

Beste ventilator - Dyson AM07 staande ventilatorDe Dyson AM07 is een van de best verkochte en beste ventilatoren op dit moment. Deze ventilator van Dyson heeft geen ventilatorbladen, waardoor deze altijd een veilige keuze is voor een woning waar kinderen en huisdieren rondlopen. In plaats van de bladen de lucht te laten hakken, wordt de lucht naar de ventilator getrokken, gefilterd en wederom de ruimte in geblazen. Hiervoor zijn tien verschillende standen in te schakelen, waardoor je altijd de juiste windkracht tot je beschikking hebt. Ondanks het kleine model kan er toch een vrij krachtige wind door de ruimte waaien, wat weer resulteert in een aangename temperatuur in de zomermaanden.

De Dyson AM07 is volledig op afstand te versturen. Je hebt namelijk een afstandsbediening tot je beschikking. Zo kun je iedere stand inschakelen, zonder dat je hiervoor op hoeft te staan. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn voor veel lawaai. Met maximaal 64 decibel is dit een van de stilste ventilatoren, waardoor je hem zelfs in de slaapkamer zou kunnen zetten. Voordat je in slaap dreigt te vallen kun is het mogelijk de timer aan te zetten, waardoor de ventilator vanzelf weer uitschakelt en je hem de dag erna weer aan kunt zetten door de afstandsbediening te pakken. De Dyson ventilator is misschien niet de goedkoopste ventilator, maar zeker wel een hele goede!

Duux Whisper Flex

Duux Whisper Flex staande ventilatorDe Duux Whisper Flex is een staande ventilator waar je je ogen voor open moet houden. Deze ventilator werkt namelijk zowel op netstroom als op de meegeleverde accu, waardoor je deze niet per se in de buurt van een stopcontact hoeft te plaatsen. Dit geeft meer mogelijkheden, waardoor je hem zelfs mee zou kunnen nemen naar de andere kant van de kamer. Het hoge bereik zorgt er daarbij voor dat de volledige ruimte voorzien kan worden door een frisse bries, wat de temperaturen binnenshuis aanzienlijk kan verlagen. Hiervoor heb je 26 standen tot jouw beschikking, waardoor je altijd de gewenste windkracht hebt.

De Duux Whisper Flex is met een afstandsbediening te besturen. De afstandsbediening maakt het mogelijk om een van de standen in te schakelen, maar ook om de timer in te stellen. Zo kun je de staande ventilator ook in de slaapkamer plaatsen zonder dat het apparaat de gehele nacht doorgaat. Het apparaat is hierdoor ook energiebesparend. Je hebt hierdoor niet alleen een aangename temperatuur, maar ook een lagere energierekening. Het zachte briesje wat je hiermee kunt realiseren maakt het daarom altijd een geschikte ventilator voor jouw woning. Voeg hierbij de verstelbare hoogte bij en je komt aan niets te kort. Dus ben je op zoek naar een toestel wat op een accu kan werken?  Dan is dit de beste ventilator voor jou!

Solis Easy Breezy

Solis Easy Breezy staande ventilator - witIn deze beste ventilator Top 4 vinden we ook een model van Solis. De Solis Easy Breezy is misschien wel de redder in nood voor de warme zomermaanden. Deze torenventilator heeft een verlicht display, waardoor je hem zelfs in de nacht zou kunnen bedienen. Door het model is deze overal in huis te plaatsen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Dit maakt het ook mogelijk om hem uit het zicht te plaatsen, terwijl er toch een aangename temperatuur gecreëerd kan worden. Zelfs voor de kleinste ruimtes is er hierdoor een goede toren ventilator te verkrijgen en je hebt hiervoor verschillende standen tot jouw beschikking. Zo bepaal je zelf hoeveel lucht er in de woning komt.

De Solis ventilator is eenvoudig te besturen. Je kunt deze namelijk niet alleen via het display instellen, maar ook met de bijgeleverde afstandsbediening. Zo hoef je niet meer op te staan om de ventilator te activeren, maar is alles met slechts een druk op de knop geregeld. Ook kun je een timer instellen voor wanneer je de torenventilator in de slaapkamer wilt plaatsen. Zo kun je onder het genot van een koele bries in slaap vallen en schakelt de ventilator vanzelf uit. Zodra je wakker bent, hoef je de ventilator alleen nog maar aan te zetten en je kunt direct weer genieten. Het stoffilter zorgt er tevens voor dat je weinig onderhoud hoeft te plegen aan het apparaat, wat ook weer tijd kan schelen. De Solis Easy Breezy is zowel in wit als in zwart te verkrijgen.

Bestron DT48C

Bestron DT48C plafondventilatorDe Bestron DT48C is een van de grootste modellen van een plafondventilator. Deze heeft namelijk een reikwijdte van 120 centimeter, waardoor je grote ruimtes kunt voorzien van frisse lucht. Het grote voordeel van deze plafondventilator is het gebruik van een zomer- en winterstand. Hierdoor kun je namelijk de draairichting eenvoudig mee veranderen, waardoor de Bestron ventilator de lucht in de zomer naar beneden blaast, terwijl het in de winter juist omhoog komt. Zo krijg je in de winter juist weer warmere lucht in de ruimte. De ruimte zal hierdoor altijd de gewenste temperatuur hebben.

Deze Bestron DT48C kan door de verschillende standen veel stookkosten schelen. Daarbij houd je iedere ruimte altijd op een goede temperatuur, waarvoor je alleen maar een van de vier snelheden in hoeft te stellen. Je kunt alles direct aanpassen naar wens, waarbij je weinig moeite hoeft te doen. Houd er wel rekening mee dat er geen ingebouwde verlichting aanwezig is. Wil je wel licht in de kamer, dan is het alsnog nodig om een plafondlamp in de ruimte te plaatsen. Goed om te weten is dat deze plafond ventilator zo stil is, dat je er geen hinder van ondervindt tijdens het slapen. Met maximaal 42 decibel zul je deze namelijk niet horen en kun je optimaal genieten van je nachtrust.

Hoe kies je de beste ventilator voor jouw woning?

Op zoek gaan naar de beste ventilator voor een woning brengt veel keuzes met zich mee. Zo moet je voor het aanschaffen van klimaatbeheersing in huis niet alleen rekening houden met je budget, maar ook de beschikbare ruimte. Een plafondventilator kan bijvoorbeeld niet in veel kleine ruimtes, terwijl een torenventilator weer overal geplaatst kan worden. Ook een vloerventilator of tafelventilator kan veel uitkomsten bieden wanneer je een ruimte tijdelijk van frisse lucht wilt voorzien. Je zult daarom altijd goed moeten bedenken waar je de ventilator voor gaat gebruiken en in hoeverre hier een bepaald formaat voor nodig is. Zo voorkom je dat je een verkeerde aankoop doet.