Beste mobiele airco Top 4 van dit moment

Top 4 beste mobiele airco van dit moment

Jouw huis van koelte voorzien in de warme zomermaanden is niet altijd eenvoudig. De lucht van buiten is immers ook warm, waardoor het doorluchten vaak niet lukt. Je moet daarom op zoek gaan naar een hulpmiddel die de koele lucht de ruimte in kan blazen. Hierbij komt een mobiele airconditioner kijken. Echter zijn er veel verschillende modellen te verkrijgen, waardoor een keuze niet eenvoudig zal zijn. Onderstaande beste mobiele airco Top 4 kan jou helpen om een eerste onderzoek te doen naar de mogelijkheden, zodat je jouw keuze op kennis kunt baseren en tot een aankoop over kunt gaan.

JustFire AIRCO7000

Beste mobiele airco - JustFire AIRCO7000Ben je op zoek naar de beste mobiele airco geschikt voor kleine ruimtes? Dan kom je al snel uit bij de JustFire AIRCO7000. is een mobiele airco die voor kleinere ruimtes zeer geschikt is. Dankzij het koelvermogen van 7000 BTW komt deze compacte mobiele airconditioning goed tot zijn recht in een ruimte van 23 vierkante meter. Je hebt hiervoor een energielabel A tot jouw beschikking, waardoor je kunt stellen dat deze airco energiezuinig is. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een raam of deur waaruit je de afvoerslang kunt hangen om de warme lucht af te kunnen voeren en de ruimte weer van koelte te kunnen voorzien.

Als je gaat kijken naar de voor- en nadelen van de JustFire AIRCO7000 dan is het geluidsniveau een minpuntje. De mobiele airco produceert namelijk een geluid van 63 decibel, waardoor slapen met de airco niet altijd mogelijk is. Als je snel last hebt van omgevingsgeluid zul je dus op voorhand de kamer al moeten koelen. Echter zou je er ook voor kunnen kiezen om het apparaat verder weg te zetten. Er is namelijk een snoer van 4 meter bij te vinden, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Voeg hier de wielen aan toe waarmee de mobiele airco naar iedere ruimte te verplaatsen is.

Whirlpool PACW212HP

Whirlpool PACW212HP mobiele aircoWhirlpool heeft een van de meest verkochte mobiele airco’s van dit moment en wellicht ook wel de beste mobiele airco voor jouw woning. Dit is namelijk de PACW212HP. Deze mobiele airco van Whirlpool kan zowel verkoelen als verwarmen, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt. Je kunt voor de warme zomermaanden kiezen voor een van de koudste standen, maar in de winter juist weer verwarmen voor een aangenamere temperatuur als het buiten lage temperaturen aanneemt. Hiervoor hoef je hem alleen maar in een van de ruimtes te plaatsen en de afvoerslang naar buiten te hangen. De mobiele airconditioner verbruikt daarna weinig energie en zal ook weinig impact op het milieu hebben.

De Whirlpool PACW212HP kent een aantal technologieën waarmee deze zich kan onderscheiden van andere merken. Een van de technologieën is de 6th Sense technologie. Dit is een ingebouwde sensor waarmee de temperatuur en de ventilatiesnelheid automatisch aanpassen wanneer er iets in de ruimte verandert. Dit kan tevens een energiebesparing opleveren. Een andere technologie waar je van kunt genieten is de Around U-functie, welke ervoor zorgt dat er in een cirkel van 7 meter de optimale temperatuur gerealiseerd wordt. Zodra de afstandsbediening een signaal afgeeft, wordt de temperatuur direct aangepast.

Trotec PAC 2100 X

Trotec PAC 2100 X mobiele aircoIn deze beste mobiele airco Top 4 vinden we ook een mobiele airco van Trotec. De Trotec PAC 2100 X is een 3-in-1 airconditioner welke kan zorgen voor verkoeling, verwarming en een betere luchtvochtigheid. De mobiele airco is in eerste instantie voornamelijk bedoeld om de warme lucht uit de ruimte te krijgen en koele lucht weer de ruimte in te blazen. Echter kun je deze ook als ventilator gebruiken, waardoor de warmte van de verwarming door de ruimte gecirculeerd wordt. Bij beide functies kan de lucht klam aanvullen. Je hoeft dan alleen maar de knop in te drukken, waardoor de luchtvochtigheid naar beneden gaat en er een goed binnenklimaat gerealiseerd kan worden.

De Trotec PAC 2100 X heeft als voordeel dat je een doeltemperatuur in kunt stellen, waardoor je veel stroom kunt besparen. Zodra de temperatuur bereikt is, schakelen de compressor, de ventilator en alle stroomverbruikers in zijn geheel uit. Je hoeft hem daarna niet zelf aan te zetten als het te warm in huis begint te worden. Ook dit doet de mobiele airco namelijk automatisch. Ook heb je een nachtmodus tot je beschikking, die de temperatuur langzaam verhoogd gedurende de nacht. De LED-display maakt jou ook niet wakker. Deze is namelijk ook uit te schakelen en weer in te schakelen zodra je wakker wordt.

De’Longhi Pinguino PAC N82

De'Longhi Pinguino PAC EX100 mobiele aircoAls je een energiezuinige mobiele airco in huis wilt halen, dan is de De’Longhi Pinguino PAC N82 misschien wel de beste mobiele airco voor jou en een goede keuze. Deze airco is namelijk voorzien van een energielabel A en produceert daarbij alleen een natuurlijk en onschadelijk gas, namelijk het R290 propaangas. Hierdoor zal er ook geen schade aan het milieu toegebracht worden. Als je milieubewust bezig wilt zijn is dit de beste keuze die je kunt hebben. Daarbij ben je van alle gemakken voorzien en zal het tijdens de warme zomermaanden aangename temperaturen in huis aannemen.

De De’Longhi Pinguino PAC N82 is een geruisloze mobiele airco die tot 31 vierkante meter kan verkoelen. Hierbij wordt niet alleen koelte de ruimte in geblazen, maar ook direct ontvochtigd en gereinigd. Er wordt tot wel 20 liter vocht per dag verwijderd, maar kan door middel van de ontvochtigingsfunctie verhoogd worden tot 32 liter vocht per dag. De ventilatiefunctie kent drie verschillende snelheden en de mobiele airco kent daarnaast een digitale timer en een thermostaat. Alles is eenvoudig in te stellen via het soft touch controlepaneel en de infrarood afstandsbediening. Daarna is het alleen nog een kwestie van deze De’Longhi mobiele airconditioning op de juiste plaats zetten, zodat je kunt gaan genieten.

Hoe kies je de beste mobiele airco voor jouw woning?

De beste mobiele airconditioner uitzoeken is niet eenvoudig. Je hebt veel zaken om rekening mee te houden en moet aan de hand van specificaties gaan kijken welk klimaatbeheersingssysteem voor in huis het beste bij je past. Zo is een van de punten waar je op moet letten de ruimte waarin de airco geplaatst gaat worden. Het koelvermogen moet hier namelijk op aansluiten om het beste resultaat te behalen. Ook het aantal ramen, de ligging van de ruimte, de hoeveelheid mensen en de isolatie van de woning van toepassing op het vermogen. Als laatste moet je ook het budget in het achterhoofd houden. Je wilt immers nooit te veel betalen en dan is het verstandig om gelijk gericht te gaan zoeken. Een goedkope mobiele airconditioning hoeft zeer zeker geen slechte aankoop te zijn.