Beste luchtkoeler Top 4 van dit moment

De Top 4 beste luchtkoeler van dit moment

Een luchtkoeler of aircooler biedt vaak veel mogelijkheden in de warme zomermaanden. Deze kan namelijk de temperatuur in huis flink naar beneden halen, waardoor het zowel overdag als in de nacht aangenamer wordt. Echter zijn er veel verschillende luchtkoelers op de markt te vinden, waardoor je wel wat extra hulp kunt gebruiken bij het maken van jouw keuze. Onderstaande beste luchtkoeler Top 4 helpt je aan informatie van de best verkochte luchtkoelers, zodat je gerichter kunt gaan zoeken naar de beste oplossing voor jouw woning.

Tristar AC-5477

Tristar AC-5477 aircooler luchtkoelerDe Tristar AC-5477 is een goede aircooler als je niet al te veel wilt betalen maar wel voldoende kwaliteit tot jouw beschikking wilt hebben. Deze lucht koeler koelt namelijk niet alleen, maar kan ook ventileren en ontvochtigen. Zo kun je middelgrote ruimtes op een aangename temperatuur houden, maar ook direct vochtvrij houden. Je hebt hierdoor in de zomer altijd meer mogelijkheden. Wanneer je de ventilatiestand aanzet van deze Tristar luchtkoeler, zal de temperatuur in huis niet veranderen, maar ga je wel een koele bries voelen. Zo heb je toch wind, maar wordt het niet al te koud in huis.

De Tristar AC-5477 is een van de meest zuinige luchtkoelers. Met energielabel A en een timer die je in kunt stellen ga je nooit te veel aan energiekosten betalen. Wanneer je de timer inschakelt, zal het apparaat vanzelf uitgaan. Ook handig wanneer je met een koele bries in slaap wilt vallen, maar de luchtkoeler niet de gehele tijd aan wilt hebben staan. Je verplaatst deze goedkope air cooler daarbij zo eenvoudig, dat je iedere ruimte op de juiste temperatuur zou kunnen brengen in de warme zomermaanden. Daarna hoef je alleen maar de afstandsbediening te gebruiken om alles in werking te zetten.

Bestron AAC5000

Bestron AAC5000 aircooler luchtkoelerDe Bestron AAC5000 is een van de meest verkochte luchtkoelers en dat is niet voor niets. Deze maakt het namelijk mogelijk om door middel van een waterreservoir jouw ruimte te verkoelen. De koelte van het water wordt namelijk omhooggetrokken, waarna het de kamer in geblazen wordt. Hiervoor zijn drie verschillende snelheden te vinden, die je voor jezelf in kunt stellen. Zo heb je een ventilator die je altijd van een koele bries kan voorzien. Zet daarbij ook de timer aan voor in de late avonduren en je kunt gewoon in slaap vallen. Het apparaat zet zichzelf automatisch uit wanneer de tijd verstreken is.

De Bestron AAC5000 beschikt over een waterreservoir waar voldoende water in kan om ruim 20 uur achter elkaar gebruik te maken van de luchtkoeler. Daarnaast is er een rotatiestand te vinden, wat een groter bereik geeft en waarmee je dus ook een grotere ruimte zou kunnen verkoelen. Je kunt hem blijven verplaatsen, doordat de transportwielen het eenvoudiger maken en het apparaat op zich ook niet heel zwaar aanvoelt. Je kunt deze aircooler van Bestron dus gewoon met jou meenemen als je in een andere ruimte aan de slag gaat.

Honeywell TC10PE

Honeywell TC10PE aircooler luchtkoelerBen je de ventilator zat omdat deze een kabaal maakt en alsnog geen lagere temperatuur aan jouw kamer kan geven? Dan is de Honeywell TC10PE een goede oplossing. Deze goede aicooler zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in de ruimte aanzienlijk lager wordt, zonder dat hierbij veel geluid geproduceerd wordt. Je gaat daardoor bijna vergeten dat het apparaat aanstaat en het biedt zelfs mogelijkheden voor in de slaapkamer. Je zult je niet meer storen aan het geluid en je kunt genieten van een goede nachtrust in een aangename temperatuur. Zelfs in de zomermaanden slaap je weer goed.

De Honeywell TC10PE luchtkoeler is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Hiermee kun je drie verschillende snelheden inschakelen, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel wind er in de ruimte komt. Het grote waterreservoir zorgt er daarbij voor dat je er bijna geen omkijken meer naar hebt. Zodra je de juiste stand hebt, kun je hem gewoon laten staan. Bepaal daarbij wel of je alleen de ventilator aanzet of ook direct de extra koeling, zodat je niet alsnog met een hogere temperatuur komt te zitten. Wanneer je hier allemaal rekening mee houdt is deze luchtkoeler van Honeywell de ideale oplossing voor iedere ruimte in jouw woning.

Sencor SAC MT9020C

Beste luchtkoeler - Sencor SAC MT9020C aircoolerAls je op zoek bent naar een goede mobiele airco, dan is de Sencor SAC MT9020C een goede oplossing. Deze luchtkoeler zorgt er namelijk voor dat je zelfs grote ruimtes van lage temperaturen kunt voorzien. Je kunt met het klimaatsysteem actief koelen, maar ook de ruimte ontvochtigen of alleen ventileren. Zo bepaal je zelf wat je met de temperatuur doet en met welke windkracht je genoegen neemt. Zo kan de lucht koeler terug tot 18 graden, wat een ideale temperatuur is om in de zomermaanden te kunnen genieten binnenshuis. Jouw werkzaamheden kunnen op deze manier eenvoudiger uitgevoerd worden.

De Sencor SAC MT9020C is voorzien van een timer. Deze timer geeft jou de gelegenheid om de luchtkoeler in de slaapkamer te plaatsen, zodat je een goede nachtrust kunt hebben. Hiervoor maakt de luchtkoeler ook weinig lawaai. De slaapstand maakt het apparaat namelijk extra stil en zorgt er daarbij ook voor dat er niet te veel wind door de ruimte komt. Zo voorkom je dat je met spierpijn opstaat. Je kunt daarbij zelf de positie bepalen, doordat de wieltjes het mogelijk maken om de luchtkoeler eenvoudig te verplaatsen. Je hoeft weinig gewicht achter je aan te slepen, waardoor het alleen maar makkelijker wordt en je niet meer in hoge temperaturen hoeft te slapen of te werken.

Hoe kies je de beste luchtkoeler voor jouw woning?

Wil je een een aircooler kopen, dan is het belangrijkste jouw budget. De luchtkoelers komen namelijk in veel verschillende prijsklassen. Zo kun je voor een goedkopere variant gaan met minder poespas, maar ook voor een luxe variant. Nadat jouw budget vastgesteld is, moet je ook kijken naar jouw wensen. De specificaties van het product moeten hier namelijk geheel op aansluiten. Zorg er daarom voor dat je alles voor jezelf helder hebt. Zo voorkom je dat je uiteindelijk een verkeerde keuze maakt en misschien meer geld uitgeeft dan nodig. Voor een laag bedrag heb je vaak al een mooie luchtkoeler, waardoor de temperaturen in huis altijd laag gehouden kunnen worden.