AUX AM-H12 mobiele airco

AUX AM-H12 mobiele airco

In de zomer zijn de werkzaamheden vrijwel niet zonder zweetdruppels uit te voeren. De temperatuur wordt immers steeds hoger, waardoor we andere middelen zoals klimaatbeheersing in huis nodig hebben om deze door te komen. De AUX AM-H12 mobiele airco is hier een goed voorbeeld van. Deze mobiele airco zorgt er namelijk voor dat je altijd een aangename temperatuur kunt hebben. Het fijne aan deze mobiele airco van AUX is dat je er zelfs mee zou kunnen ontvochtigen en kunt verwarmen. Zo heb je alles in een apparaat en kun je jezelf nog kosten besparen.

AUX AM-H12 overzicht

AUX AM-H12 mobiele aircoDe AUX AM-H12 is een mobiele airconditioning waarmee je meer kunt dan alleen verkoelen. Het apparaat kan namelijk ook verwarmen en ontvochtigen. Welke stand je ook neemt, je bent verzekerd van een vermogen van 12.000 BTU, waarmee een ruimte tot 35 vierkante meter verkoeld krijgt. Hiervoor hoef je de mobiele airco alleen maar te verplaatsen door middel van de wielen onder het apparaat en het handvat. Hierdoor hoef je ook geen vaste installatie te verschaffen, waardoor je jezelf bij geen gebruik ook geen ruimte wegneemt.

Je kunt er daarna zelf voor kiezen of je de ruimte wilt verkoelen of verwarmen. De AUX mobiele airco kent hiervoor verschillende standen, welke je in kunt stellen door middel van de afstandsbediening. Er is tevens een automatische uitschakeling beschikbaar, zodat je nooit meer energie verbruikt dan nodig is. Hierdoor kun je hem ook in de late avonduren aanzetten, wanneer je gaat slapen. Je zult hierdoor niet gewekt worden. De mobiele airconditioner heeft namelijk een maximaal geluidsniveau van 54 decibel, wat neerkomt op achtergrondgeluid. Ga je voor een stille airco, dan is dit een van de beste mobiele airconditioners die je kunt kopen.

In de doos

  • AUX AM-H12
  • Handleiding
  • Kledingborstel
  • Stoomkap
  • Steamer

Bediening en onderhoud van de AUX AM-H12

De bediening van de AUX AM-H12 gebeurt aan de hand van de afstandsbediening. Op deze afstandsbediening zijn veel verschillende knoppen te vinden, waarmee je alle warmtestanden, de koelstanden en de ontvochtiging in kunt stellen. Zo hoef je ook niet meer op te staan om de nieuwe stand in te stellen. Voor jou wordt het hierdoor veel eenvoudiger en je hoeft alleen nog maar de filter schoon te maken en de condens van de ontvochtiging te verwijderen.

Voor- en nadelen van de AUX mobiele airco

Je hebt veel voordelen als je de AUX AM-H12 in huis haalt. Zo heb je als eerste een geruisloze mobiele airco, waarmee je ook zou kunnen slapen. De airco is tevens voorzien van verschillende standen, waardoor je te allen tijde de gewenste temperatuur in huis kunt hebben. Verder is het eenvoudig om de mobiele airconditioner te bedienen. Je hoeft hem immers alleen maar op de juiste plaats te zetten en jouw woning voelt weer goed aan.

Conclusie

Om de juiste temperatuur in huis te krijgen hoef je met de AUX mobiele airco geen extra apparaten meer aan te schaffen. Verwarmen en verkoelen gebeurt eenvoudig door een van de standen in te schakelen. Doordat je ruimtes tot 35 vierkante meter kunt verkoelen heb je ook de mogelijkheid om deze op kantoor tot zijn recht te laten komen. Voor de grootste ruimtes is er echter toch een andere airco vereist. Je zult daarom altijd eerst moeten kijken of de mobiele airco voldoende is voor jouw woning.