Aspen Xtra35 mobiele airco

Aspen Xtra35 mobiele airco

De Aspen Xtra35 kan jou helpen in de warme zomermaanden. Als het te warm is om buiten de koelte op te kunnen zoeken en de ramen openzetten je ook niet kunnen helpen, is het vaak belangrijk om andere middelen te gebruiken. Een mobiele airco kopen is dan een oplossing. Dit klimaatsysteem voor in huis en op kantoor verkoelt de ruimte tot de gewenste temperatuur, waardoor je jouw werkzaamheden weer kunt hervatten en de zweetdruppels niet meer langs jouw lichaam lopen. Het enige wat je hoeft te doen is een kleine investering maken om deze Aspen airco aan te schaffen.

Aspen Xtra35 overzicht

Aspen Xtra35 mobiele aircoDe Aspen Xtra35 is een mobiele airconditioner die meer kan dan alleen jouw ruimte verkoelen. Zo zorg je ervoor dat er altijd een aangename temperatuur in de ruimte te vinden is, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. De airco kan door middel van het kiezen van standen zowel verkoelen als ventileren en ontvochtigen. Door het hoge koelvermogen kunnen ruimtes tot 40 vierkante meter van de juiste temperatuur worden voorzien.

De Aspen mobiele airco heeft hiervoor veel verschillende functies beschikbaar. Met het grote digitale display kun je de instellingen plaatsen voor onder andere de ontvochtiging en de circulatie. Ook een slaapmodus, ECO-modus en timermodus zijn in te stellen. Zo verbruik je niet veel energie en word je tijdens het slapen niet gestuurd door het licht van het display. Wil je niet opstaan dan kun je gebruik maken van de afstandsbediening. Zo ben je van alle gemakken voorzien en is het alleen nog maar genieten in de zomer.

In de doos

  • Aspen Xtra35
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Aspen Xtra35

De bediening van deze mobiele airconditioner kan op twee verschillende manieren. Een daarvan is door middel van het display, waar de instellingen overzichtelijk bij elkaar staan. De andere is met de afstandsbediening. Het voordeel hiervan is dat je niet meer op hoeft te staan. Echter kun je dan niet goed zien welke instellingen je geplaatst hebt. Je moet er dus wel even naar kijken. Het is daarna alleen nog een kwestie van het filter schoonmaken en de condens verwijderen.

Voor- en nadelen van de Aspen mobiele airco

Deze verplaatsbare airconditioner is een energiezuinig apparaat, welke eenvoudig in te stellen is. Doordat je de standen zelf in kunt schakelen en daarbij de timer kunt gebruiken, staat het apparaat nooit langer aan dan nodig. Aan het einde van het jaar kan je dit veel kosten schelen. Daarnaast heb je overal in huis de beste temperatuur als de mobiele airco hier geplaatst is. Het nadeel is wel dat er redelijk wat geluid geproduceerd wordt, waardoor slapen niet eenvoudig wordt.

Conclusie

De Aspen Xtra35 is voor de grotere ruimtes een goede mobiele airco. Tot 40 vierkante meter is de woning gekoeld en kun je genieten in de warme zomermaanden. Echter is het lang niet altijd de beste oplossing. Zo maakt deze redelijk veel geluid. In de slaapkamer kan het storend zijn, maar als je het niet zo erg vindt om met geluiden te slapen dan kun je hier gewoon gebruik van maken in de warme nachten. Voor het drogen van was heb je ook duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld de Miele TWJ 680 WP warmtepompdroger.