Arctic Air Ultra luchtkoeler

Arctic Air Ultra luchtkoeler

Heb je het veel te warm? Kan je wel wat verkoeling gebruiken? Dan is een luchtkoeler de ideale oplossing. Een airco is in de meeste ruimtes moeilijk te bevestigen, kost handenvol geld en blaast droge lucht waar je prikkende ogen van krijgt. Een gewone ventilator geeft vaak niet voldoende kracht om je de nodige verkoeling te bieden. Wil in je huis klimaatbeheersing? Met de aankoop van een klimaatbeheersingssysteem als de Arctic Air Ultra luchtkoeler kies je meteen voor de gulden middenweg.

Arctic Air Ultra overzicht

Arctic Air Ultra luchtkoelerDe Arctic Air Ultra is de nieuwe versie van de Arctic Air. Met de Arctic Air Ultra aircooler heeft de fabrikant een compact, maar efficiënt apparaat op de markt gebracht. Ten eerste is het toestel goedkoop. Ten tweede is de lucht koeler licht met slechts een luttele 8oo gram, waardoor het heel makkelijk te verplaatsen is. Naast het verkoelen van de lucht, is het model geschikt voor het zuiveren en het bevochtigen van diezelfde lucht. Het filter van het systeem haalt onzuiverheden uit de lucht en doet de aanwezigheid van microben en bacteriën, maar ook pollen, stofdeeltjes en allergenen sterk dalen. Door de Artic Air Ultra air cooler in je leefruimtes te gaan gebruiken, zorg je op een eenvoudige en natuurlijke manier voor een frisse en schone, zuivere lucht.

In de doos

  • Arctic Air Ultra
  • Filter
  • Gebruiksaanwijzing
  • Adapter

Bediening en onderhoud van de Arctic Air Ultra

De bediening van de Arctic Utra luchtkoeler is heel eenvoudig. Net zoals bij andere luchtkoelers vul je de watertank met kraantjeswater. Met een vol waterreservoir kan het toestel ongeveer tien uur ononderbroken lucht laten circuleren. Er zijn drie snelheden waarop het toestel de gekoelde lucht door de ruimte kan blazen. Met één druk op de knop pas je dus de graad van verkoeling aan door de snelheid van de ventilator te verhogen of te vertragen. Om het gebruiksgemak van deze voordelige aircooler nog te verhogen is er nu ook een LED-nachtlampje dat kan aan- of uitgeschakeld worden.

Voor- en nadelen van de Arctic Air Ultra

Van de Arctic Air Ultra beweert de fabrikant dat hij geschikt is voor een ruimte tot 10 vierkante meter. Uit verschillende ervaringen van gebruikers blijkt dat dit zeker niet het geval is. Het toestel koelt voldoende wanneer je vlak naast je zet, maar is zeker niet voldoende krachtig om een volledige kamer te koelen. Voordeel van deze Arctic Air luchtkoeler is het feit dat je in één toestel over drie functies beschikt. Je kan er niet alleen de lucht mee verkoelen, maar ook zuiveren en bevochtigen. Dit maakt dat het toestel perfect geschikt is om te gebruiken buiten de warme zomerperiode.

Conclusie

De luchtverkoeler doet wat het zou moeten doen, namelijk de lucht koelen, al is het niet een toestel dat is aan te raden voor gebruik in grotere ruimtes. Het is ideaal om je verkoeling te verschaffen wanneer je het toestel in je onmiddellijke omgeving plaatst, op je bureau bijvoorbeeld of terwijl je tv zit te kijken. Het toestel kan ook gebruikt worden als luchtbevochtiger en om de lucht te zuiveren, wat dit toestel net dat ietsje meer geeft.