AigoStar Eiffel 33JTT torenventilator

AigoStar Eiffel 33JTT torenventilator

De AigoStar Eiffel 33JTT torenventilator is een aangename toevoeging aan jouw interieur. Deze toren ventilator kan jou immers van alle gemakken voorzien en biedt altijd de koele lucht die je nodig hebt wanneer de temperaturen in huis niet meer te houden zijn. Een torenventilator staat er daarbij om bekend dat deze overal geplaatst kan worden. Het design maakt het immers mogelijk om hem ergens tussen te zetten of hogerop te plaatsen. Voor de kleine tot middelgrote ruimtes kan deze te allen tijde tot zijn recht komen en jij hoeft alleen nog maar te genieten van de frisse lucht.

AigoStar Eiffel 33JTTAigostar Eiffel 33JTT torenventilator

De AigoStar Eiffen 33JTT is een krachtige torenventilator die jou niet teleur gaat stellen. Het stijlvolle design maakt het mogelijk om deze onderdeel te maken van jouw interieur, terwijl de koele lucht de kamer in wordt geblazen. Hoewel de temperaturen niet direct naar beneden gaan, maakt de wind het wel aangenamer. Je gaat het minder warm hebben wanneer je de wind voelt. Deze wind is tevens geheel naar wens in te stellen. Je hebt namelijk drie snelheden tot jouw beschikking, waardoor je zowel een subtiel windje als een stevigere luchtstroom kunt realiseren. Ook beschikt de ventilator over een timer, waardoor je deze in jouw slaapkamer kunt laten staan en in slaap kunt vallen. De ventilator schakelt dan vanzelf uit.

In de doos

  • AigoStar Eiffel 33JTT
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de AigoStar Eiffel 33JTT

Het klimaatbeheerssysteem voor thuis is te bedienen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening. Hierdoor zijn de knoppen op het apparaat zelf vrijwel niet nodig. Mocht je aan de andere kant van de kamer zijn, dan is de wind dus gewoon te regelen. Uiteraard kan het ook door middel van de knoppen op de ventilator zelf, waardoor je het ook op deze manier voor jezelf makkelijk kunt maken. De ventilator geeft jou ook hier altijd de beste mogelijkheden en het onderhoud ervan is al net zo eenvoudig. Je kunt het rooster loshalen, zodat je bij de stoffilter terecht komt. Deze kun je schoonmaken, waardoor er geen stof meer in jouw huis terecht komt.

Voor- en nadelen van de AigoStar Eiffel 33JTT

De AigoStar Eiffel 33JTT is van goede kwaliteit. De hoge prijs kan aan de ene kant een nadeel zijn, maar als je bekijkt wat je ervoor terugkrijgt, is deze ventilator het geld meer dan waard. Daarbij is het apparaat ook duurzaam. Niet alleen gaat de ventilator lang mee wanneer je er op de juiste manier mee omgaat, ook kun je aardig besparen op jouw energiekosten. De ventilator gebruikt namelijk aanzienlijk minder stroom dan andere apparaten in jouw huishouden. De timer is ook een groot voordeel. Zo voorkom je dat je een gevaar creëert wanneer je in slaap valt. Houd er wel rekening mee dat er veel stof aangetrokken kan worden, waardoor regelmatig schoonmaken een vereiste is.

Conclusie

Als je een iets ruimer budget hebt en voor kwaliteit wilt gaan, dan is de AigoStar Eiffel 33JTT misschien wel de beste torenventilator voor jou. Deze ventilator kan overal tussen en op geplaatst worden, waarbij weinig ruimte in beslag wordt genomen. Het maakt hierdoor veel meer mogelijk en je hoeft niet meer in een veel te warme ruimte te zitten. De ventilator kan daarbij altijd goed verplaatst worden doordat deze weinig weegt. Wanneer een ruimte gekoeld is, kun je door naar de volgende.