AEG LK 5689 luchtkoeler

AEG LK 5689 luchtkoeler

Ware zomerdagen zijn leuk, heel leuk zelfs. Maar wanneer de temperaturen de hoogte inschieten en extreem hoge toppen scheren, is de lol er wel een beetje af. Iedereen snakt op zo’n momenten naar een beetje verkoeling. Wil jij in een mum van tijd een deugddoende koelte creëren? Dan zit je goed met de aankoop van een AEG luchtkoeler. Dankzij de verschillende standen en snelheden heb je de gewenste verkoeling volledig zelf onder controle. Een lucht koeler is uiterst eenvoudig te bedienen. Sta je te popelen om snel en eenvoudig een frisse wind door het huis te laten waaien? Dat kan perfect met de AEG LK 5689 air cooler.

AEG LK 5689 overzichtAEG LK 5689 luchtkoeler

De AEG LK 5689 is luchtkoeler die niet alleen perfect functioneert, maar ook nog eens mooi oogt. Het toestel heeft een strak design, dat tegelijk ook modern en eigentijds is. Je kan de air cooler gerust in de living of kantoor laten staan, dankzij de fraaie vormgeving wordt het apparaat meteen geïntegreerd in het interieur. Het toestel heeft een ingebouwde zwenkfunctie. Dit zorgt ervoor dat de air cooler tot 90° kan draaien en zo alle kanten van de ruimte kan bereiken. Wil je de aircooler in een andere ruimte gebruiken, dan kun je het apparaat snel en eenvoudig verplaatsen dankzij de vlot draaiende en stevige wielen onderaan het toestel.

In de doos

  • AEG luchtkoeler LK 5689
  • Afstandsbediening
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de AEG LK 5689

De AEG luchtkoeler wordt geleverd met een handige afstandsbediening. De bediening van het toestel kan ook manueel gebeuren en verloopt snel en eenvoudig. Je vult daarvoor het waterreservoir van 4.5 liter met koud kraanwater, steekt de stekker in en legt het toestel aan. Kies de gewenste snelheid en of je het apparaat al dan niet wil laten draaien. Met een volledig gevulde tank kan de AEG LK 5689 tot 20 uur onafgebroken lucht uit de ruimte laten circuleren. De buitenkant van het klimatiseringssysteem onderhoud je gemakkelijk met een vochtige zachte doek. Het kan geen kwaad om wat schoonmaakmiddel aan het sopje toe te voegen, maar gebruik geen agressieve producten die de behuizing kunnen beschadigen.

Voor- en nadelen van de AEG LK 5689

De AEG LK 5689 staat bekend als een apparaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De wielen zijn stabiel en stevig, maar toch vlot wendbaar, wat de mobiliteit van het toestel zeker ten goede komt. Het strakke, elegante design valt bij kopers dit model goed in de smaak. Ook de combinatie met bijkomende functies als luchtbevochtiger en luchtreiniger is een groot voordeel bij aankoop van deze luchtkoeler. Minpuntje aan deze air cooler is het waterreservoir, en dan meer bepaald het losmaken van het reservoir om het opnieuw met water te vullen. Het systeem om het waterreservoir te verwijderen is omslachtig en onhandig. Je hebt telkens een schroevendraaier nodig om het bakje los te vijzen en terug vast te maken wanneer je het met water hebt gevuld.

Conclusie

De mobiele air cooler van AEG werkt zoals het hoort en bezorgt je een aangename verkoeling. Wil je klimaatbeheersing thuis? Dit model is geschikt voor het verkoelen van ruimtes tot 20 vierkante meter. Het moderne, elegante en strakke design is mooi meegenomen.