AEG AXP34U338HW mobiele airco

AEG AXP34U338HW mobiele airco

De AEG AXP34U338HW is een mobiele airco waarmee je altijd een aangename temperatuur in huis kunt krijgen. Niet alleen komt deze airco namelijk tot zijn recht wanneer het buiten hoge temperaturen aanneemt, maar deze kan jouw woning ook verwarmen als het eigenlijk te koud is. Hiervoor hoef je hem namelijk alleen maar naar de gewenste ruimte te brengen door middel van het handvat en de wielen die onder de airco te vinden zijn. Een compact model met een modern design, welke in iedere ruimte tot zijn recht zou kunnen komen bij de juiste instellingen.

AEG AXP34U338HW overzicht

AEG AXP34U338HW mobiele airco (ChillFlex Pro)De AEG AXP34U338HW is een mobiele airco die jouw woning te allen tijde van de beste temperaturen voorziet en zorgt voor een optimale klimaatbeheersing in huis. Zo heb je altijd comfort. De timers en de instelbare temperaturen zorgen hiervoor. Je kunt alles naar wens instellen, waarbij je zelfs de slaapmodus kunt gebruiken om de airco in de nacht door te laten gaan. Met deze modus word je niet uit je slaap gehouden door het geluid. Hierdoor ben je te allen tijde voorzien van een koele bries, waarbij het klimaat automatisch aangepast gaat worden en je ook een flinke besparing kunt gaan doen op jouw energiekosten.

Deze mobiele airco van AEG heeft een modern uiterlijk, waarbij je ook gelijk voorzien bent van een duidelijk afleesbaar display. Dit maakt het niet alleen mogelijk om een goed functionerend apparaat in huis te halen, maar ook om deze te integreren in je interieur. Met een geluidsniveau van maximaal 64 decibel ga je er ook geen hinder van ondervinden tijdens jouw werkzaamheden. Je hoeft hem dan alleen nog maar op de juiste plaats te zetten, zodat je de wind langs jouw lichaam voelt gaan en de temperatuur kunt gaan regelen. Jouw zomermaanden worden hierdoor een stuk aangenamer en de zweetdruppels zijn verleden tijd.

In de doos

  • AEG AXP34U338HW
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de AEG AXP34U338HW

Als je een mobiele airconditioner aan wilt schaffen die eenvoudig te bedienen is, dan is de AEG AXP34U338HW een goede oplossing. Je kunt namelijk alles via het display of de afstandsbediening instellen. Hierdoor ben je van veel gemakken voorzien en zijn de standen binnen handbereik. Je moet er wel voor zorgen dat je het nodige onderhoud uitvoert. Dit onderhoud bestaat voornamelijk uit het schoonmaken van het filter en het verwijderen van de condens bij de luchtontvochtiger. Beide onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor je binnen enkele minuten weer aan de slag kunt met de airco.

Voor- en nadelen van de AEG mobiele airco

De voordelen van de AEG mobiele airco liggen voornamelijk bij de timers en het vooraf instellen van de temperaturen. Je kunt de gehele mobiele airconditioning van tevoren naar wens instellen, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Daarnaast is de airco geschikt voor ruimtes tot 40 vierkante meter, waardoor zelfs de grootste woonkamers eenvoudig verkoeld kunnen worden. Voeg hier de eenvoudige bediening aan toe en je hebt alles in een apparaat. Het enige nadeel is dat je de raamkit apart aan moet schaffen om een goede installatie te bewerkstelligen.

Conclusie

Grote ruimtes zijn nooit eenvoudig koel te krijgen. Echter maakt de AEG AXP34U338HW het wel mogelijk, doordat deze tot wel 40 vierkante meter van frisse lucht kan voorzien. Hierdoor zouden zelfs kantoren nog een aangename temperatuur kunnen krijgen in de warme zomermaanden en zorg je er tevens voor dat er een goed binnenklimaat gerealiseerd is. Voor een relatief lage prijs heb je deze goedkope airco in handen en is het alleen nog een kwestie van installeren en een van de standen gaan kiezen.